Općenito > Generalno o skuterima
Kineski skuteri razna iskustva s njima
VoRdA_NRG_MC3:
ma jebes skuter bitno da tebi nije nista, a steta zaj#bo si se i to dobro.. ti si za 6 000 kn mogao kupit skut boli glava, al polovni naravno, s kojim nebi imao nikakvih problema pali i vozi.. jbg :sad1:
x-plorer:
a nista ovog cu pokusat nesto sredit barem da bude za prodaju za neke sitne novce neznam vidicu al dogodine na lito siguro se kupuje derbi gp1 50 open hebem li ti kinu i kineske pakne....nadam se da cu uspit ustedit toliko al koga sisa nece vise kinez u moje ruka.............
SVI KOJI SE MISLE KUPIT KINEZA NEK PROCITAJU OVU TEMU
animatrix:
stvarno, dobro si ti zadrzao zivu glavu. i ja kazem, za nekoga tko ne zeli sarafati po skuteru, nek uzme talijana i nek se vozi kao covjek...
luna500rr:
Moj preko 3 god nema kvara, dan danas plastike ko iz fabrike, brenza zadnja slaba, al i kad se jace stisne blokira kolo, prednja mi je dosta jaka, mada cu ubrzo puknit brembo kljesta, bolji disk i ABS...
Jedina mana na mojoj luni su gume, kao od najilona, koda vozim frezu, a ne motor, o balansu tockova da ne govorim :hmh:
x-plorer:
evo dosa sad malo do motora isa vidit stetu....aj opet se to da napravit srica pa u drace pa se nije cili slomio...al sejele su im katastrofa...e sad ovako da vas pitam vidim ode ovaj projekt totalna prerada lune i kako je stavio felge od aeroxa i zadnja felga da mu bude na disk.j#bote boim se prodat motor da se nebi opet nekome sranje dogodilo ka i meni pa da me poslje trazi...nezelin nikoga nosit na dusi zbog jebenog kineza....MOLIM VAS SKACITE UPOMOC KAKO CU STAVIT ZADA DISK...PLIZ ONI KOJI ZNAJU NEK SE JAVE stvaio bi ga radi sebe zbog sigurnosti i zbog onoga kome ga budem prodavat....PLIZ POMOC
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju