Općenito > Generalno o skuterima

Kineski skuteri razna iskustva s njima

<< < (4/6) > >>

vx:

--- Citat: x-plorer - 08 Rujan, 2009, 18:51:06 ---ej ljudi ovo je nevjerojatno....skidam ja sada rucicu od kocnice da vidim sta je sa sajelom jel se moze nekako skrpit...pokusam ja odsarafit vidu ma neide ni za lika...aj nista probam ja dalje kad covjece pocela se vida trosit okolo ja kontam ma nece valjda covjece ja malo Uprem okrenem kad ono cila glava od vide PUKNE a navoj mi ostane ja poludio....aj dobro nekako ja skinem taj navoj kad sta kako sam skinio navoj pala rucica na pod i odma se osetio onaj vrsak nebi da sam ga cekicom tuka...stari moj rucica je napravljena od nekog tankog tankog aluminija...pa ovi nema nigdi na svitu...ja se cudim kako je meni glava jos na mistu pa moga sam se ubit da mi je rucica pukla.i sta je sad naj tragicnije moram mijenjat obe rucice i vide i navoje i sve...BEMTI KINEZA....OVO JE COVJECE SMRT NA DVA KOTACA AL DOSLOVNO

--- Kraj citata ---

bilo bi ti najbolje da ti to smeće prodaš (ako te grize savjest, u dijelove)
prodaj to smeće, sutra će ti se dogodit nešto treće, izgubit ćeš glavu na tome.....

SlowRider:
Ma to je samo jedna iznimka  :jerk:

x-plorer:
oce li mi neko rec postupak stavljanja disk kocnica i sta sve triba kupit i koliko to otprilike kosta i ako postoje neke bolje pakne ili nesto

robert:
za disk nazad treba ti kompletna minarelli mašina. jer čisto sumnjam da bi blokovi lune izdržali disk kočnicu.
za naprjed 13 cola treba ti kotač od aeroxa rabljen oko 200 kuna, trebaju ti vile od aeroxa koje su u najmanju ruku 450 kuna rabljene, te vile bolje rečeno trokut moraš preraditi i stavit orginal stup sa tvog skutera da bi vile kasnije pasale na ramu. ta te prerada isto tako oko 200 kuna košta.

x-plorer:
vec su mi 13 ke na motoru i sprda imam vec neki postojeci mali tanki sugavi disk i zada su mi isto 13 znaci sta mi je radit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju