Općenito > Generalno o skuterima

Kineski skuteri razna iskustva s njima

(1/6) > >>

x-plorer:
Naime imam KINESKI motor hm....kad malo bolje razmislim to je jedino sta znam o svom motoru....tragicno ali istinito...pazi sad ovo....u papirima baotia,u servisu licencirana yamha,a masina minareli,s hondinim djelovima...eeeeeeeeeeeeeee....i sad ti meni kaze koje tu lud....ima ja nesto novaca i treba mi hitno motor nadjem ovo g#vn% na oglasu platim ga 6000 kn...sve pet prvih misec dana...cujem ja u ausphu nesto klapa koda vide padaju po njemu...aj dobro racunam ja proce valjda...kad ono ne prodje dugo krepa mi kazaljka od goriva...ja kontam aj resit cu to nekako...onda me slupa neki momak na parkingu stuce mi cili desni kraj potrga mi sve plastike nebi da sam se sa 100 kmh zalipo u zid...aj dobro odvedem ja mestru motor inace  tu moj susid...zove on mene popodne gotove su ti plastike ja cili sritan iden stsavit plastike kad hebote ja vozim i na nizbrdici mi pukne kocnica odletim podput nizazid 7 metara i s...ebem se citavi ukljucujuci i motor....ljudi biz te dalje od kineskih motora...jer sam veceras jedva izvuka zivu glavu...da nije bilo kacige ko zna di bi bio...e OVO MI JE SKOLA....

j#boTE X-PLORER I KOGA JE NAPRAVIO

animatrix:
to su sve price u vezi motora, samo da zagrizes... kakvi hondini dijelovi.. to je kopija minarellija starog 15 godina, plastike su tanke, neke sitnice se razlikuju od marke do marke, al ja recimo nemam problema sa lunom, to sto ne ubrzava kao mina, sredit ce se

VoRdA_NRG_MC3:
a bkt, skoro izginio, sta bi bilo da si isa malo brze.. Bože sacuvaj!

vx:
možeš li malo pojasnit, puklo crijevo ili ručica kočnice?

šteta što si na ovaj način saznao što je kinez  :'(

x-plorer:
zada su mi pakne a sprida diskovi...nizbrdica mozda jedno 9 posto velika okuka ja da cu zakocit pukne sajela prednjom nesto malo pokusa vidim napustila me i ona jer slabo koci ispod mene zalo ispravit se nisam moge i pajdo sletim....bacim se sa skuta i ostanem visit u nekoj draci cili s...eban....gledam sebe jesam li sta slomio srica nisam samo ogrebotine...motor ajme majko i tako ....j**** li vam kineze..... :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju