Općenito > Generalno o skuterima
Aerox vodena pumpa - nisam znao...
dhorvat:
--- Citat: J.U.R.C.A - 02 Rujan, 2009, 11:22:10 ---ocete reci da feder ide prema onoj strani di je tekucina?
kod piaggio agreegata je ceona strana semeringa(ona di nije feder) okrenute prema propeleru!
--- Kraj citata ---
Pa i meni je malo blesavo da federčić dođe u antifriz :dontknow:
kristijanSR70:
ja sam rastavljo 4 pumpe vode (minarelli)...
na svakoj je semering okrenut tako da ona strana sto je šuplja gdje se vidi feder je okrenuta prema tekućini a slova prema ležaju.........
duje87:
koliko filozofije za jedan semering..a sve sta treba je samo malo ukljucit mozak i razmislit na kojen principu semering radi
evo van cist primjer semerinzi na radilici kako su okrenuti,okrenuti su tako da smjesa dolazi do supljeg dijela semeringa,a puni dio je izvani,isto tako je na getribi,a i na pumpši vode kod minarellija,samo sta se ta pumpa za razliku od nekih drugih pumpi malo drukcije slaze i sad odjednon se svi izgubili
gokiSP:
a na pia semering vodene okrenut suplji dio pre lezaju a slova okrenuta prema tekucini
duje87:
--- Citat: gokiSP - 02 Rujan, 2009, 13:10:22 ---a na pia semering vodene okrenut suplji dio pre lezaju a slova okrenuta prema tekucini
--- Kraj citata ---
to je piaggio :laughing6:
e jebate,tek mi je sad palo napamet da je piaggiov tako okrenut..zato i pusta svaki drugi :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju