Općenito > Generalno o skuterima

Aerox vodena pumpa - nisam znao...

<< < (4/5) > >>

fatal1ty:
LOL zašto je moj tvornički semering pred par godina onda bio okrenut slovima prema tekućini ? aj nepričajte gluposti... okreće se ko šta je jurča rekao,isto ko na piaggiu.

A posuda je tu pukla i meni,i mom kolegi,jebeš posudu 70kn nova,ali stvar je u tome da se od vibracija tu očito stvaraju neka naprezanja koja plastika od posude nemože izdrđati ako je pretegnuta..malo slabije zategni nek ima lufta kad stavi novu i beba.

dhorvat:

--- Citat: fatal1ty - 04 Rujan, 2009, 13:58:46 ---LOL zašto je moj tvornički semering pred par godina onda bio okrenut slovima prema tekućini ? aj nepričajte gluposti... okreće se ko šta je jurča rekao,isto ko na piaggiu.

A posuda je tu pukla i meni,i mom kolegi,jebeš posudu 70kn nova,ali stvar je u tome da se od vibracija tu očito stvaraju neka naprezanja koja plastika od posude nemože izdrđati ako je pretegnuta..malo slabije zategni nek ima lufta kad stavi novu i beba.

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Vidiš, ja sam dosad 3 puta mijenjao vodenu pumpu u 75000 km i uvijek okrenem semering slovima prema vodi (pumpi)  :icon_scratch:

fatal1ty:
Zato šta se tak taj semering i stavlja :icon_thumright:
Malo litijeve masti na ležajeve,osovinu propelera vodene pumpe i to je to.

dhorvat:

--- Citat: fatal1ty - 04 Rujan, 2009, 15:25:43 ---Zato šta se tak taj semering i stavlja :icon_thumright:
Malo litijeve masti na ležajeve,osovinu propelera vodene pumpe i to je to.

--- Kraj citata ---

E ti me zanima. Zašto stavljat mast na osovinu propelera? Kaj nije onda veća šansa da provrti ležaj   :icon_scratch:  Nikad to nisam stavljao.  :icon_biggrin:

fatal1ty:

--- Citat: dhorvat - 04 Rujan, 2009, 16:22:43 ---E ti me zanima. Zašto stavljat mast na osovinu propelera? Kaj nije onda veća šansa da provrti ležaj   :icon_scratch:  Nikad to nisam stavljao.  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

zasto bi provrtio...ja to podmazem uvijek,a i semering isto malo ;) stavio sam tak i 2 sezone je trajalo,a tvorničko je samo jednu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju