Općenito > Generalno o skuterima
Aerox vodena pumpa - nisam znao...
dhorvat:
--- Citat: duje87 - 02 Rujan, 2009, 09:29:25 ---to je normalno,semering nije naopako stavljen bia..razmisli malo logicki zasto tako semering stoji pa ce ti sve bit jasno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja neznam na koju foru semering dihta tako da bi mi svaka informacija dobro došla. :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 02 Rujan, 2009, 09:33:48 ---Ja neznam na koju foru semering dihta tako da bi mi svaka informacija dobro došla. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to je normalno postavljanje semeringa, nisi valjda sve ove godine naopacke okretao semering :laughing1:
znaci "unutarnja strana" semeringa gdje se vidi opruga ide u rashladnu tekucinu, a prednja strana sa slovima ide prema lezaju...
na taj nacin se bolje podmazuje semering
duje87:
--- Citat: dhorvat - 02 Rujan, 2009, 09:33:48 ---Ja neznam na koju foru semering dihta tako da bi mi svaka informacija dobro došla. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jbg,s takvin znanjen oko mehanike ne bi se treba vatat ikakvih posla.. NHF
razmisli s koje strane voda cirkulira i cemu sluzi semering i to ti je dovoljno da svatis. isti je sistem ko u piaggia,samo se ne slaze na isti sistem,pa ti se mozda cini drukcije,jer ovde semering nabijas s desna na prema lijevo,dok u piaggia s lijeva na prema desno,uglavnon,vidis da me ne idu rici za objasnit, nisi glup mozes svatis i ako imas mrvicu znanja o motorima..
dhorvat:
Al s druge strane, meni vodena pumpa drži 10000+ km sa naopačke okrenutim semeringom. :dontknow:
Nebi se ja krivo naučio da mi u ono vrijeme jedan majstor nije mijenjao vodenu pumpu i stavio naopako, pa sam se po tome ja ravnao sve ove godine :dontknow:
Srećom pa u subotu opet rastavljam istu vodenu pumpu kod tog lika pa ću staviti semering na pravu ("krivu") stranu ovaj put :laughing9: :laughing9:
J.U.R.C.A:
ocete reci da feder ide prema onoj strani di je tekucina?
kod piaggio agreegata je ceona strana semeringa(ona di nije feder) okrenute prema propeleru!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju