Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
@Drnda krivo mu je što kod njega nije 180 LC...
@Miky nisam vam htio nabijati komplekse kao što meni CoK sad pokušava.
Ide predobro za setup Samo Emire,sjecas se onda kad sam ja svog iskasapio pa kad smo se vozali nesto ste spori bili il' ste htjeli da budete
Ako mislis na ono kad smo i ja bio? Tad se nismo baš navozali A Emire znaš da je sr perfektan
@Guje, kad bude na njemu BB makina onda će biti perfektan. Sad je SRanje@Miky, nije klao!
ide jako dobro
HA HA HA .......preloše! malo ozbiljnosti i pokaži kako kreče od nule,a ne da sat ostaviš na 30-40 pa da zakucava na 120 a ide 85 zapravo....loše loše loše!
sto jos nije otkrivena tajna blokade kazaljke?
de pusti ti to sve, ako je novi SR to je to...taman da se kotrljanego, sta je sa satovima? kako to da ide preko 80, jesi radio sta ili jednostavno ide sam?
marjan.vxr sad cu je otkriti.@CoK Jučer sam spajao akumulator i spojio sam prvo + pa -. Iz nekog razloga mi se na ekranu pojavio Err i kazaljka je počela da se penje. Kada je stigla do 80 počela je da se vraća i taman sam onda išteko klemu na 30. Kada sam sve spojio i upalio skuter kazaljka je stojala na 30. Onda sam snimio taj video. Poslije sam okretao ključ, tj. dava i oduzimao kontakt i kazaljka se svakim dodavanjem-oduzimanjem vraćala lagano prema nuli, tako da je sad sve ok i ponovo mjeri od 0. Guje Eto i Males je pojasnio stvar.
a tu si dakle ccc neka neka , vjerujem da i zapravo ide lijepo
Ide lijepo,al nesto ne voli na zadnji