Eto pogledajte te slike gore. Toliko goriva se ne bi smjelo skupljati u auspuhu i auspuh ne bi trebao pljuvati gorivo vani je li tako?
Znači da mi je smjesa prebogata. Mislim da je ovaj dell 17,5 najgori karb za štimanje... Najbolje sam performanse imao kad je šaraf bio na 1,5 krugu ali tada je pljuvao gorivo kroz auspuh. Sad mi je šaraf na 2 kruga i performanse su osjetno slabije. I da potrošio je 7l/100km što je abnormalno...
Koji je to karb 17.5xxx?
Spuh ti je pramasan, ovaj pipac bi trebal biti suh i ljepe crnkaste boje, ovak samo natapaš vunu sa smjesom i uništavaš je polagano!
Koje ulje točiš za mješavinu?
Nemre ti skuter lošije ići ako okreneš vijak za smjesu 2 kruga, to ti se čini i to si si ti tak zamislil, more samo trokirati ili imati povišeni ler gas.
Za smjesu gledaj svječicu, daj nju slikaj!
Ovaj karb ti je kolko vidim najlakše aštelat, bar je meni bil a druge nisam probal pa ne znam, al nemaš kaj filozofirat, počneš od vijka za smjesu, pa ler gas i start ti je gotov, onda podesiš iglu i na kraju glavnu diznu !
Podigni osigurač igle na 4 stepenicu gledano od debljeg kraja prema tanjem pa vidi onda.
Jer ovo ti nije naštelano nikak ak je spuh masan i baca gorivo van!