Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SpeedFight 2 -=Unique Project=-

<< < (6/9) > >>

Srdjan_sf2:
Project se uskoro nastavlja. Cekaju se delovi da stignu.
A sto se vile i njenog pripasavanja tice, nista novo. Ne znaci mi ni da izvadim stapove jer opet ostaje onaj deo vile koji ne mogu da uhvate u strug (kako kazu, a mrzi ih da se zezaju da prave drzac).
Tako da ostaje da nadjem rucnu nareznicu i da je tako preradim, a ako ne nadjem to, onda mi ostaje da secem deo vile, pa posle da je varim, sto ne bih radio jer je rizicno.

Nego imam pitanje.
Da li je neko pripasavao zadnju felnu od starog runnera na sf2 ?  Znam da felna od roxa moze da se pripase (ali ona ima 3 srafa), a ova od runnera ima 5 manjih, pa zato pitam..

Srdjan_sf2:
Dugo me nije bilo na forumu(zaboravio sam sifru  :icon_biggrin:) hvala 3alfa3 :)
A posto sam ponovo ovde, bio bi red da nastavim project...

pripasana viljuska od runnera 50cc

yasuni R

I ostali delovi:stage6: zvono, usis, centralna(medium), iglicasti, skf c4 lezajevi, semerinzi, pm kvacilo...

uradjen angel eye

odradjen undertail

osmisljen oblik stop svetla, pozicije i migavaca

Nisam hteo da kacim puno slika, ovo je onako ukratko :)
evo i video klipa sta je sve radjeno od pocetka :)

Ivan_sf_2:
Lijepo lijepo sviđa mi se ovaj udertail kaj si napravio i štop  :icon_thumright:

Srdjan_sf2:
Hvala hvala :) :D

Srdjan_sf2:
Na spisku ima 18. stavki.. (mozda i previse za rad u jednoj turi, ali dobro)..

Pa da pocnem:

Evo kako skut trenutno izgleda..

Preradjen blatobran rama posto je on super za mono vilu.. Vila od runnera se nikako nije uklapala pa je morao da padne pod noz:)

Oblik stopaljke i pozicije ostaje isti..Silikon super radi posao u drzanju dioda. Lemio sam ih tako da ih mogu izvaditi kad god a da zadrze oblik.. Ali ce doci do manje prerade migavaca..

Sami farovi se zatvaraju potpuno i u pripremi je drugi oblik.. Sam far (gde su sijalice) potpuno izbacujem posto se pravi novi od ledovki..

Radovi su krenuli i nema voznje dok se dobar deo ne zavrsi.. U planu je farbanje kao i jos gomila prerada.. Pokusacu da tu gomilu malo smanjim(da ih odlozim za kasnije) zbog toga sto je sezona u toku..
Eto cisto da vidite u kom pravcu ide project ... (ovo je bilo odavno, pa sledi poveci update sa gomilom slika ;) )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju