Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SpeedFight 2 -=Unique Project=-
brzzzi:
pozz evo malo čitam tvoj projekt i stvarno se vidi da si si dao truda...pogotovo oko felgi to svaka čast :icon_thumright: .......
iskreno mislim da bi dekl bolje izgledao isto ispoliran, ali kontam da ti je poliranja preko glave....heheh.....
prirubnica je super, a čemu bacati novce na neku durgu kad se uz malo truda može napraviti hebena....
ja isto imam home made prirubnicu na svom sf-u i kad se malo obradi iznutra blok i ona se malo dovede u red isto obradi mora raditi ko zmaj.....
još jednom svaka čast na felgama :notworthy:
Srdjan_sf2:
Hvala brzzi :)
dekla je bila ispolirana vec, ali se jaaako brzo isprljala (brze nego felne), a i curelo mi je malo ulje po njoj pa je bila uzasna... onda sam probao sa ovim sprejem i sijala se vise nego onako ispolirana, samo je problem sto ta farba tako ne stoji bas dugo(a bezbojni lak je dize)... malo kapne benzina iz karb-a (dok menjam diznu) i gotovo...
za prirubnicu cu jos videti, sad ne mogu da je pripasem jer ne mogu da nadjem dihtung za nju.. bilo bi dobro ako bi mi pomogao malo kad budem preradjivao blok (skidao one pregrade), da mi kazes da li si jos sirio onaj usis ili ne.. :)
Srdjan_sf2:
kako onda da skinem stapove i da tako odnesem kod metalostrugara??? i cemu sluzi onaj sraf ?
_snake_:
rastavis ih tako da povučeš semeringe dolje i unutra su ti osiguraci po dva u svakom stapu
skini prvog i povuci stap dolje izac ce jednan plasticnio komad i jedan feder i tad ces vidjet drugog
i moras odsarafit taj saraf jer nece inace izac van za drugi stap su sam osiguraci nema sarafa
Srdjan_sf2:
ok, hvala :)
kad bude novosti, nastavljam project..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju