Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SpeedFight 2 -=Unique Project=-
Srdjan_sf2:
Ovih dana se radilo ali radovi idu sporo jer sve radim sam ..
Evo par slicica:
-za sad su samo ove plastike skoro spremne za farbanje(ostalo je da se predje vodenom) + manja prerada
Dok se suse plastike koje su se izlomile kad sam se skucao u razvigora u voznji (i jos neke kojima su otisli nosaci), smirglam ostatak plastika i tako sve u krug..
A dok sam rasturao skuter, dobih ideju da jedan deo sa prednje maske iskoristim na nekom boljem mestu, a evo na sta mislim:
Ostalo je da se jos malo pricvrsti i izgituje nesto malo.. Inace, ja sam prezadovoljan kako je ispalo
a za one koji ne znaju koja je ovo plastika, evo:
Onda sam pravio malu pauzu u smirglanju plastika pa se dohvatio alnasera:
Pre
i posle
idemo dalje... :)
Srdjan_sf2:
Evo manje modifikacije blatobrana...
Evo jos jedne spremne za farbanje
Srdjan_sf2:
Ovih dana se najvise gitovalo sto je uzasno smoran posao koji trazi jako puno vremena. Slika jos uvek nema.. Ali bice..
Malopre dodjoh iz garaze pa da podelim sa vama sta se kemijalo danas i veceras ..
Danas je na red dosla prerada prednje maske..
Evo par ideja koje imam na kompu (papiri su ih puni, ali oni nisu bitni toliko posto nisu usli u uzi izbor)
Ovo su naravno samo grube skice od kojih su prve 2 usle u uzi izbor :
Onda je krenulo seckanje..
ALI... kada sam nacrtao na maski kao sto je na kompu, far mi je delovao nekako preveliki, pa sam odlucio da ga smanjim onako okvirno, pa ukoliko mi se ne svidi, lako cu ja da produzim kao sto je na skici..
Nakon seckanja maska izgleda ovako:
Moram priznati da su se svi iz porodice odusevili kako izgleda.. Meni je u pocetku delovalo malo bzvz, medjutim kada sam doradio neke ivice i pogledao iz daljine, i meni se jako dopao oblik..
Nakon jos malo razmisljanja, pala je odluka da tako i ostane Dakle, kada fajt bude gotov, ovakvi ce mu biti farovi Ostalo je da se jos malo doradi da bude 100% simetricno...
Ajmo dalje... :toothy10: :toothy10: :toothy9:
Srdjan_sf2:
Svakako sam hteo da preradim jos jedan deo napred, a to je deo gde je bila ona crna plastika koja je sada na undertail-u..
I tako zagledam ja prednju masku i uocim jednu zanimljivu sitnicu
Ova gore plastika koja je obelezena markerom stoji tu gde jeste, a ovi prorezi kao da nisu tu jer se ne primecuju dok neko ne dodje i ne zagleda prednji deo odozgo.. Odlucih se da ih stavim na neko mesto na kom ce biti korisniji i uocljiviji.
Na ovoj slici se vidi da prorezi nisu simetricni (zbog posude za antifriz), ali to je naravno reseno
Evo i tog mesta na kom bi se isticala ta plastika ...
Onda je pricvrscena trakom dok je lepo ne ucvrstim sa druge strane..
Evo kako izgleda sa strane.. Nije lose ;D
Ucvrscena sa kontra strane .. Mada ovde nesto fali ??? :happy6:
Srdjan_sf2:
Posto je preradjena i donja plastika, pa imam visak njenih komada, odlucih se da njih i upotrebim.. Palo je seckanje suvisnih komada donje plastike..
A evo i zasto
I jos jedan komad za gornji spoj... Secen pod uglom kako bi se lepse uklopio..
Svi delovi pricvrsceni sa kontra strane.. Naravno, svi ce biti dodatno ojacani, mada sam vec svaki testirao i svaki moze da nosi celu masku sto govori koliko je cvrst.. Nema veze.. Nece skoditi malo ojacanje
A na kraju
Na skuteru...
Naravno, ovde ima jos malo da se sredjuje ovaj visak vune i tako te sitnice..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju