Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SpeedFight 2 -=Unique Project=-

<< < (4/9) > >>

_snake_:
moze je uhvatit al je ti moras rastavit jer mu stapovi smetaju nemoze je zavrtit

Srdjan_sf2:

--- Citat: _snake_ - 01 Rujan, 2009, 15:54:32 ---moze je uhvatit al je ti moras rastavit jer mu stapovi smetaju nemoze je zavrtit

--- Kraj citata ---
kako mislis da je rastavim? jedino sto mogu je da skinem amortizere, a to im nista ne znaci jer o5 nece moci da je uhvate u strug.. jedan nacin je da je secem, pa posle da je varim, sto ne bih radio, a drugi je da je ispresa kao sto su rekli... ja trazim najlaksi moguci nacin, ali slabo mi ide..

R@kija:
jel ti govorim da malo zarezes i odbrusis varove sa donje strane stapa na sf2 i istuces ili ispresas stap van..tako isto i na runnerovoj vilici...i samo ih prebacis i zavaris ako netreba tokatir da budu dolje identicne!!

_snake_:
maknes amortizer iz nje i moze je uhvatit probaj kod nekog ko ima veći stroj
ja sam izvadio amortizere i dao da napravi navoj i skrati gotovo za pola sata i jos pola da vratis opruge unutra
po meni je to sigurnije nego ić raspresavat i varit

Srdjan_sf2:

--- Citat: _snake_ - 01 Rujan, 2009, 18:52:28 ---maknes amortizer iz nje i moze je uhvatit probaj kod nekog ko ima veći stroj
ja sam izvadio amortizere i dao da napravi navoj i skrati gotovo za pola sata i jos pola da vratis opruge unutra
po meni je to sigurnije nego ić raspresavat i varit

--- Kraj citata ---

mislis da ce mi pomoci da ga skinem? i ne znam iskreno, kako da ga skinem? jel odvrtanjem onog jednog srafa??? malo mi je cudno sto postoji sraf samo sa jedne strane vile...

ovde se vidi taj sraf... malo mi cudno da se pomocu njega skidaju oba amortizera?  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju