a sta zelis od skutera?
A je ti pitanje za jednu ženskinju i totalnog tuduma za skutere...
Kao prvo, mora mi biti cjenovno prihvatljiv. Budući da je moj dragi odustao od financiranja skutera, moram ić ispod prvotno planirane cifre od 15000 kn. Dakle 10000 ili 12000 ako je nešto neponovljivo i najbolje ikad viđeno.
Potrošnja ne preko 3 litre.
Vozit ću ga svaki dan po Ljubljanskoj pa ne bih baš voljela da me auti pometu na nekom biciklu na benzin. Dakle, dobro ubrzanje i pristojna maksimalna brzina (naravno da ako uzmem 50 cca skidam blokadu)
Dopadljiv dizajn. Eh sad.. SANJAM o maxiskuteru ali, naravno, nemam para za tako nešto. Izmakao mi je x8 125 cca star 4 mj. za 17000 kuna pred nosom jer me muž uvjeravao da se ne zaletavam i da će biti još takvih prilika i blablabla... i sad ga je lik prodao za 26000 kn. grrrrr! E da, dizajn. Pa sviđaju mi se skuteri opasnijeg, robusnijeg izgleda. Ako bi bio sa 16 colnim kotačima onda bi voljela da je širi, inače mi previše baca na tomos. Od 16 colaša mi je multo simpatiko people s 50 i e-charm 125. S obzirom da su približno tu negdje po cijeni, logičniji bi izbor bila veća kubikaža. Ali, cijena u to slučaju prelazi dopuštenih 12000 kn, tako da od toga nišla. e-jewel mi nije baš neka ljepotica, smeta mi on grba na podnici i nekako mi je.. tomosast.. Onaj popust ne igra u Zagrebu, tako da mi je i on pre skup.
Jako mi se sviđa phantom ventra ali nema ga nigdje ni za lijek.
Za sad s obzirom na viđeno (a danas nadam se i isprobano) po svemu vodi CPI Oliver City. Dobra cijena, kvalitetna mašina, dopadljiv izgled (mada na slikama s neta izgleda vrlo ružno), mala potrošnja i lik u salonu je simpatičan i ljubazan.
Smeta mi mala kubikaža ali prodavač tvrdi da kad se skine blokada ide i 80 što mi je sasvim dovoljno za grad.
Molim da mi netko kaže, Mare, kupi to i to i ne zahebaji nas više! NE MOGU VIŠE!!!!