Sportski kutak > Sve vezano za stunt
wheelie bar za speedfight-jel moguce???
maky_091:
savlada sam ja dosta toga nije ni na njemu nemoguce stuntat, a motor je rezjeban vec odavna tako da mi je svejedno...
razmislja sam da uzen polovnog aeroxa samo za zajebanciju :toothy12:, ali prvo moran skupit pare...
ovdi na forumu jos niko nije to pokusava sa sf-om???? ???
PROOF:
--- Citat: maky_091 - 30 Kolovoz, 2009, 14:50:44 ---savlada sam ja dosta toga nije ni na njemu nemoguce stuntat, a motor je rezjeban vec odavna tako da mi je svejedno...
razmislja sam da uzen polovnog aeroxa samo za zajebanciju :toothy12:, ali prvo moran skupit pare...
ovdi na forumu jos niko nije to pokusava sa sf-om???? ???
--- Kraj citata ---
pokusaval je clan s.w.a.t. jos jako davno nesdto....sjecam se da su ga svi sprdali :)
gokiSP:
--- Citat: te-te-ac - 30 Kolovoz, 2009, 09:47:06 ---nisam ja stunter.. ja samo zelim to bit.. :toothy12:
btw. goki imas 6 iljada postova.. bogte daj neku cedevitu za trežnjnje.. :laughing7:
--- Kraj citata ---
aj upali tog roxa bez bocne nogare i doleti na cedu... :icon_biggrin:
RideRR4EveRR:
Ne brinite vi za šipke i ostalu željezariju. Nije to baš tak potrebno =) . Najvažnije je vježbat a onda poslje lako za gromobrane . Ovak i onak ne vježbaš po kiši i kad sjeva ? Ako da onda je definitivno must have :toothy3:
Srdjan_sf2:
dacu ti ja uskoro opis kako to da odradis.. drug je nasrafio bar na fajta i dace ga meni... pa cu ti sve lepo slikati...
inace da podelim iskustvo oko fajta: padao sa zadnjaka, proklizao, padao na stranu=plastike pukle, izgrebale se DA, vila kriva NE ! i dalje je prava (na moje cudjenje), samo mi nije jasno kako pored onolikih udaraca... ili dignem ga u svecu (12 o'clock) i nabodem kocnicu i tras, a vila i dalje prava...
sto se tice fajta za zadnji, nista mu ne fali! sva tezina mu je pozadi sto je prednost za pocetnike.. jedino nikako ne treba raditi stoppie, koji sam radio nesto malo pre ( i pored toga je vila ostala prava, a kako , pojma nemam) ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju