Sportski kutak > Sve vezano za stunt
wheelie bar za speedfight-jel moguce???
aless_91:
moj frend isto ima sf-a i od kad ga je dobio nije prosao dan da ga nije peljo po zadnjem i tehnickih problema nikad nije imo
po meni juedina mana je to sto imam malo tvrde nosace plastika pa radi toga pucaju
tom mom frendu su se jednom raspale skroz i jbg ljepi i vozi dalje dok nije opet pao i razbile se u 500 komada onda kupio nove i opet vozi
tako da ako oces peljat sf-a obvezno zamjenske plastike u garazi moraju bit
Blesavi_skuteras:
--- Citat: S.F. sf2 - 29 Kolovoz, 2009, 16:48:19 ---razbit ces speedfight stuntom,single arm vilica nije predvidjena za takvo nesto tak da racunaj na drugi skut tipa aerox i njemu slicni
--- Kraj citata ---
A nemora bit , recimo ja sam tek pocetnik sto se tice toga , al imam vilicu od sr-ke!!Jel i ta vilica nije predvidjena za stunt???
aless_91:
--- Citat: Blesavi_skuteras - 03 Studeni, 2009, 01:06:51 ---A nemora bit , recimo ja sam tek pocetnik sto se tice toga , al imam vilicu od sr-ke!!Jel i ta vilica nije predvidjena za stunt???
--- Kraj citata ---
to je druga stvar ta vilica ima dvostruki amortizer a nema ko sf serijalni zglobni mono
tako da je ta vilica i puno izdrzljivija :icon_thumright:
Biker(ss):
--- Citat: zmijavci - 16 Listopad, 2009, 12:58:30 ---ne kazem da je stvoren za stunt aliiiiiii
--- Kraj citata ---
baš sam ja mislio umetnut taj video...jer gle...piše "zadnja vožnja speedfightom" zanći da ga ima sigurno duže vrijeme..kak onda njegov izgleda tak normalan ko da je iz tvornice izašao...ne bih rekao da je mjenjao vilice svaka 2 tjedna namjesto guma.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju