Sportski kutak > Sve vezano za stunt
wheelie bar za speedfight-jel moguce???
maky_091:
ma ja isto radin stopie i vilica je uvik ista...
PROOF:
--- Citat: maky_091 - 05 Rujan, 2009, 18:22:56 ---ma ja isto radin stopie i vilica je uvik ista...
--- Kraj citata ---
ti s' frajer... :toothy12: :toothy12:
DaC:
moj frend fighterom stunta vec pun k**ra*, vozi se na zadnjem kroz cjelu pistu, cak i kad je neko s njim na skutu on na zadnji i pici, samo je jednom pobro grabu, i to je sam ogrebo plastike, vilica je jos rava, al mu se sj#bo amortizer zadnji, mekan je u pm
maky_091:
--- Citat: PROOF - 06 Rujan, 2009, 00:38:13 ---ti s' frajer... :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
a ne ti si.. ;D ;D :toothy12:
dino73n:
Vec mi je poslo ici na zivce to prdenje o SF-u,vozim ga vec 5 godina presao sam oko 40 000 km (zadnjih 4000km vozim novi SF) od tog da se ne lazemo sigurno jedno 5000km na jednom tocku.Presao sam makadamskog puta isto jedno 5000km i NIKAD mi nije nista otpalo sa njeg,prednja vila stoji kako stoji a kod druga na runneru vile vec odavno dobile luft i cesto puta se zaglave i istanu sabijene do kraja. Jest da sam mehanicar i da znam sebi dobro nastelat skut al u gradu kojem ja zivim nema skutera od 50/70 ccm koji je brzi od mog SF ima ih par sa boljim startom al ih ulovim vec do 70km/h.Cesto vozimo stazu na kojoj se vozi brdski reli i tu me slabo ko moze pratiti a o preticanju da ne pricamo.
Tako molim vas prestanite sa tim sranjima o SF-u. Nema tog motora koji je dobar ako se ne vodi briga o njemu i ako ga vozi majmun i obratno.
pozz
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju