Sportski kutak > Sve vezano za stunt
wheelie bar za speedfight-jel moguce???
te-te-ac:
mladi moj stanteru.. ovako.. razjebat ces skuicu prije neg savladas nest kulsupermegauberextra
prodaj ga prije neg nevredi nist.. sad je nadam se u boljem stanju neg da se ozbiljnijes počnes bavoit time
ostavis si ŠF za kuliranje i preseravanje pred bičarkama :toothy12: a uzmes od gokija ranera i imas sve za dobar početak..
runer je isto dobar .. ja naucio na ful seruskom raneru wilija a na ovom bi ti bilo pičkin dom
sam u cjeloj toj prici mi zao gokija i njegovog dela..sto encu ugledat nijedanfilmek od naseg bigmasterkulfajser moderatora.. :icon_biggrin:
dadadadadadadada :drunken_smilie:
gokiSP:
a rency znas kako je..osla drzava u dugove oso i ja s njom.. ;D al neboj se za filmek..bit ce bar nesto prije nego ode runner.. :frajer:
eto ti si stunter :icon_biggrin: znas sta valja..znas za sta je raden runner..nikakva sminka nista..samo stunt.. :headbang:
White:
--- Citat: te-te-ac - 29 Kolovoz, 2009, 17:05:50 ---opcenito je ŠF osjetljiv na udarce.. tak da.. :redface:
to sam reko da ne nabiješ neke vile gore kad ce opet nesto negdi otrgnit.. na videu se vidi di je pukla felga a skut je ono pao.. ::) :binkybaby:
--- Kraj citata ---
popisujem..ja sam samo proklizo i vilica osla u pm :laughing7: Ugl. sf za stunt LOL...dalje...Ako nestavis bar oticeti spojler i štop kao i meni...,a opet ako staviš skut je užas za zadnji... :jerk:
te-te-ac:
nisam ja stunter.. ja samo zelim to bit.. :toothy12:
btw. goki imas 6 iljada postova.. bogte daj neku cedevitu za trežnjnje.. :laughing7:
White:
--- Citat: te-te-ac - 30 Kolovoz, 2009, 09:47:06 ---nisam ja stunter.. ja samo zelim to bit.. :toothy12:
btw. goki imas 6 iljada postova.. bogte daj neku cedevitu za trežnjnje.. :laughing7:
--- Kraj citata ---
:occasion1: :wav: :cugaa: :joks:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju