Sportski kutak > Sve vezano za stunt

wheelie bar za speedfight-jel moguce???

<< < (3/7) > >>

te-te-ac:
mladi moj stanteru.. ovako.. razjebat ces skuicu prije neg savladas nest kulsupermegauberextra

prodaj ga prije neg nevredi nist.. sad je nadam se u boljem stanju neg da se ozbiljnijes počnes bavoit time

ostavis si ŠF za kuliranje i preseravanje pred bičarkama  :toothy12: a uzmes od gokija ranera i imas sve za dobar početak..

runer je isto dobar .. ja naucio na ful seruskom raneru wilija a na ovom bi ti bilo pičkin dom

sam u cjeloj toj prici mi zao gokija i njegovog dela..sto encu ugledat nijedanfilmek od naseg bigmasterkulfajser moderatora..  :icon_biggrin:

dadadadadadadada  :drunken_smilie:

gokiSP:
a rency znas kako je..osla drzava u dugove oso i ja s njom.. ;D al neboj se za filmek..bit ce bar nesto prije nego ode runner.. :frajer:

eto ti si stunter  :icon_biggrin: znas sta valja..znas za sta je raden runner..nikakva sminka nista..samo stunt.. :headbang:

White:

--- Citat: te-te-ac - 29 Kolovoz, 2009, 17:05:50 ---opcenito je ŠF osjetljiv na udarce.. tak da..  :redface:

to sam reko da ne nabiješ neke vile gore kad ce opet nesto negdi otrgnit.. na videu se vidi di je pukla felga a skut je ono pao..   ::) :binkybaby:

--- Kraj citata ---

popisujem..ja sam samo proklizo i vilica osla  u pm :laughing7: Ugl. sf za stunt LOL...dalje...Ako nestavis bar oticeti spojler i štop kao i meni...,a opet ako staviš skut je užas za zadnji... :jerk:

te-te-ac:
nisam ja stunter.. ja samo zelim to bit..  :toothy12:

btw. goki imas 6 iljada postova.. bogte daj neku cedevitu za trežnjnje..  :laughing7:

White:

--- Citat: te-te-ac - 30 Kolovoz, 2009, 09:47:06 ---nisam ja stunter.. ja samo zelim to bit..  :toothy12:

btw. goki imas 6 iljada postova.. bogte daj neku cedevitu za trežnjnje..  :laughing7:

--- Kraj citata ---

:occasion1: :wav: :cugaa: :joks:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju