ma koji funcuti, sve dica
ja prolazin s skuterom namjerno kroz centar grada s hajdukovim šalom oko vrata, svi govore "vidi ovome šala od hajduka" ali nitko ništa ne poduzima
Za ovo ti budem slijedeći put kad se vidimo izvuka malo livo uvo teke višlje od desnog
Sinoć sam ima nekog pola u gradu koji se doslovno plavija od policije radi nekih navijača qvqzi funcuta i qvazi torcide i cili grad vrvi od oklopljene policije tako da je ono teke turista blejilo ka telad ko zna šta su mislili e pun mi je qurac bija i jednih i drugih i trećih ...
Btw. evo jedna ludost (navijačku)koju ja nemogu svatiti a desilo se u Splitu ove zime
Dječji zbor a mislim da je i poznat bar u RH, Zdravo maleni je snima neku pismu u studiu u Splitu kojom prilikom kad su dica izašla s snimanja napadnu ih balavi huligani koji sebe zovu torcidom !?!na jedvite muke su tehničari i pratnja uspili nekako sve to provesti bez sukoba uz pokoju kamenicu ....
E i sad u tom zboru pjevuši i moja mlađa kći (11) koja je došla kući s tom pričon i uzbuđenjem kao da je osvojila prvi mikrofon ajde Dalmacije ..nisam joj baš i nešto virova al poslije u razgovoru s voditeljicom koja je i potvrdila taj hm,incident.
I poanta ovoga da moju kčer napadaju "navijačii" onoga kluba za kojeg eto i ja navijam (mada nisan strastven ) za nevirovati ....zato Alonso treniraj uvo a te navijačke ludosti ......
Kotrlj !
ajme barba nemojte, nisan ja neču više
možda ste vi mene tu krivo skužili, ja iden na hajduka jer ga volin
ne znam kakvo je trenutno stanje unutar momčadi, ne znam niti tko sve igra za njih, ali meni je najvažnije doč i pivat i bit tu, prisustvovat i podržavat svoj klub, za razliku od onih di se dolaze samo tuči i zbog toga su oni neka Torcida, pa stani maloo, šta si ti dokazao nešto šta sinekoga razbija ili šta sinekome izrazbiva auto a čovjek možda uopće ne prati balun
... prema tome takvi koji se nazivaju torcidom su
NULE a ja san po tome troduplo veči torcidaš od sviju njih
i uopće ne tražim probleme niti se vriđam, dapače, otiša bi ja na piče s funcutima, pa bolim me neka stvar šta smo prije 10 minuti bili na suprotnim stranama tribina
.... dobro, malo je provovokativno bilo to s šalom, i dobro san proša šta me niko nije dira jer to nisan niti tija postič noseči šal hajduka oko vrata iako izgleda na prvi pogled baš suprotno