Općenito > Propisi
Bosnaska murija
ratz_hell:
mene su uvatili na kupresu bosanski papci od pandura, ograniucenje 60 a ja nekih 130kmh doletia (sa autom) , jebiga pravci sve ... i aj stanem ja njima pajdo meni dodje vozacku prometnu, ja mu dam , kaze on izmjereno vam je 110kmh , ja mu kazem dobro i lik stoji i gleda u mene kroz prozor i suti jedno minut dva, ja ga pitam i ocete pisat kaznu da idem ili sta? a on kaze "cekam da kazes jednu pametnu" i ja mu izvadim 50kn dam i lik kaze sretan put... ja osta paf , volio bi da su i kod nas takvi panduri...
aeroxtuning:
i ja sam prije 2,3 god mislio je#es caje i kacigu,dok nisam vidio da po gradu ginu kao muhe zato sto nisu imali kacige...zato sam dosad fino promijenio 6,7 skupih kaciga i nijedne mi nije zao....crni ili iridium chrome vizir,spustim ga i gledam pičiće ;)) i ne samo staviti kacigu vec je i pravilno vezati jer ako je stavis a nisi je vezao,to je ko da ne nosis kacigu :) zadnji primjerak kojeg sam kupio je HJC Draco FG-15,kaciga je ono ajme meni,sa guštom je nosim :headbang: :headbang: :headbang:
PanTheR_oo7:
--- Citat: Keky.sb - 11 Rujan, 2009, 05:46:38 ---istina. podržavam ovu tvoju zadnju rečenicu. :icon_thumright:
i znaš li da kod nas ako imaš neku home made tablicu, pa makar da se vidi sa 5 kilometara jer je 2 metra raspona, možeš i u ćorku? optužba ide na krivotvorenje dokumenata. tablica je dokument i ne smiješ to dirati.
--- Kraj citata ---
Prije mijesec, murjak me zaustavio, ISCUPO MI TABLICU (bila mala) i napiso mi 20€! Mah to je malo glupo kod vas, jbga, nego ti ukrade tablice s auta, i ti moras dati oko 50€ za nove, a iste mozes napraviti u bilo kojoj stampariji vrlo jeftino. Josh i zatvor???? cccccccccc NISU NORMALNIIII!!!!!!!!!
MaXoVaC:
--- Citat: ivan007 - 02 Rujan, 2009, 22:13:11 ---dao bog da mi tolko "natucemo" pa to je jbt 1000kn ak se nevaram,kod nas sad je kazna za neimanje kategorije 5-15 tisuca kn iliti ak bolje kuzis u eurima 700-2000 eura!ja sam prosle godine dobio kaznu 5 soma kuna al to je samo jedna kazna sad zabri da ides natuc :toothy3:
--- Kraj citata ---
hahaha 700-2000 eura!
mene zaustavio police man bez dozvole i ja pitam kolika ce biti kazna kaze 50-100 eura!
al ni to im nisam platio :laughing7:
VoRdA_NRG_MC3:
de bkt nosim kacigu zbog sebe a ne zbog murije.. i to sto vi kazete da bar je takva murija kod nas, pa onda bi svi divljali i vozili brzo, jer misle sta i ako me zaustavi dat cu mu 100kn i pići...al nekuze da si i ti i drugi ugrozeni u prometu,
treba to postrožit...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju