Općenito > Propisi

Bosnaska murija

<< < (7/8) > >>

R3nchi:

--- Citat: grunner - 28 Kolovoz, 2009, 22:07:59 ---ma kod nas su g#vn#, ja sam bio naslagao kazni oko 250 KM i kad sam kupio runnera 180 vise im ne stajem... ;)

--- Kraj citata ---

Ja sam imo s Vasim pederima lijepi obracun na granici Zupanja-Orasjae..
I to kad sam ulazio u BiH!!
Stavili me sa strane ko krimosa( je da sam celav i stuff  al opet) i kao gdje je meni broj sasije auta?!?!?!Ja reko Ne znam!!!
A on meni kako???!!Morate Znat!! (e tu sam pukkO) Ja reko Nemoram!!
I tu ja popizdio i svasta im reko..
Skoro me speglali ...
Nakraju sam Bad drota tolko ispalio da je oso a Good drot je pokusavao izgladit situaciju..
CoBanI!!!

RimSo:

--- Citat: R3nchi - 15 Rujan, 2009, 20:28:53 ---Ja sam imo s Vasim pederima lijepi obracun na granici Zupanja-Orasjae..
I to kad sam ulazio u BiH!!
Stavili me sa strane ko krimosa( je da sam celav i stuff  al opet) i kao gdje je meni broj sasije auta?!?!?!Ja reko Ne znam!!!
A on meni kako???!!Morate Znat!! (e tu sam pukkO) Ja reko Nemoram!!
I tu ja popizdio i svasta im reko..
Skoro me speglali ...
Nakraju sam Bad drota tolko ispalio da je oso a Good drot je pokusavao izgladit situaciju..
CoBanI!!!

--- Kraj citata ---

Nemoj bit nervozan..

MaXoVaC:

--- Citat: RimSo - 16 Rujan, 2009, 00:53:52 ---Nemoj bit nervozan..

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7:

Biker686:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 13 Rujan, 2009, 01:28:38 ---Prije mijesec, murjak me zaustavio, ISCUPO MI TABLICU (bila mala) i napiso mi 20€!  Mah to je malo glupo kod vas, jbga, nego ti ukrade tablice s auta, i ti moras dati oko 50€ za nove, a iste mozes napraviti u bilo kojoj stampariji vrlo jeftino. Josh i zatvor????  cccccccccc   NISU NORMALNIIII!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---

zakaj nebi bili normalni?!   :icon_scratch:  da je po tvom ne trebas imat osobnu ni bilo koji dokument nego si na komad papira napises osobna iskaznica i ime i prezime..   :dontknow:

a kaj se tice rije svi pizde na njih al sve zakone treba postrozit jos vise jer kaj se u prometu dogadja to nije normalno.. kad vidis da se sudari na  semaforu desavaju onda stvarno nemamo kaj pricat..  kaos!

R3nchi:

--- Citat: RimSo - 16 Rujan, 2009, 00:53:52 ---Nemoj bit nervozan..

--- Kraj citata ---

Eh da je to tako lako...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju