Općenito > Propisi
Bosnaska murija
PanTheR_oo7:
Bgmi, u TUZLI imaju trojica na motorima, i svaki dan patroliraju, i zaustavljaju redom! Kad im treba para (a to je UVIJEK) naci ce ti nekakvu glupost, samo da bi ga ti pocastio! npr meni je napisano 20€ zato sto nemam orginalnu tablicu (i ako je ova bila pregledna i citka).
Al dok je MITA, bice i DIVLJANJA! Kad pocnu dijelit PRAVE KAZNE, e onda cemo se SVI SMIRITI!!!! (Barem vecina :D)
Keky.sb:
istina. podržavam ovu tvoju zadnju rečenicu. :icon_thumright:
i znaš li da kod nas ako imaš neku home made tablicu, pa makar da se vidi sa 5 kilometara jer je 2 metra raspona, možeš i u ćorku? optužba ide na krivotvorenje dokumenata. tablica je dokument i ne smiješ to dirati.
Keky.sb:
--- Citat: luna500rr - 10 Rujan, 2009, 17:02:10 ---Stvarno je tako u mostaru, duvnu, ljubuskom... Nitko nenosi kacigu... S menom u razred ide par iz BIH i nijedan nema regan skut (zapravo su tomosi u điru ali ima i baotjana qt-9 :headbang: ).
Ja ti preporucam nositi kacigu moj pajdo je umalo izgubio oko, vozali se po vinjanim i pri jedno 70km/h mu kamencic pao u facu i probio kozu do kosti, da mu je upao u oko, bio bi halid bešlić...
--- Kraj citata ---
meni je jednom kamen, podosta velik, odletio ispod točka kamiona direkt u vizir. oštetio mi je vizir i to jako. da nisam imao kacigu, mislim da bi mi razbio lubanju ili izbio oko.
kaciga nije zbog murije, već zbog naše glave.
Aerox3:
ma kraljevi sta drugo reci za Bosansku muriju
boss_:
s nasom policijom se sve moze dogovoriti ;D
cak i ako nemas para da pocastis, bice drugi put :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju