Općenito > Propisi

Bosnaska murija

(1/8) > >>

Taaky:
Vidim da svi pisete o toj muriji kod vas..vidim da su zaj. do bola.... kod nas su vec blagi..ja sam dobio skuter prije jedno 2 mj ..imam 14 i koji frtalj god :D .... prvi put me policija zaustavila u gradu ...2 policajca..a drugi mi bio amidja ..a on se sakrio ..nisam imo kacige ni nista..samo saobracajnu od motora ..nije govorio o kazni ni o cemu ...drugi put me zaustavila murija ..ja bio s drugom ...sretne nas i upozorava ..ja nista..i opet nas sretne ..i rotacijom za nama..i nagovorio mi 130 km kazne..brate okomene se sve okrenu..te oce da uzme saobracajnu ..da dodjem sa starcem po nju ..sa licnom i potvrdom da znam pormetne  znakove..i jedva me nekako pustise..i otad nosim uvjek kacigu ..i bjezim od presrtaca ..jer su krvolocni ..odma uzmaju motore..ili naplacuju kazne na licu mjesta... ;D

R@kija:

--- Citat: Taaky - 28 Kolovoz, 2009, 21:38:00 ---Vidim da svi pisete o toj muriji kod vas..vidim da su zaj. do bola.... kod nas su vec blagi..ja sam dobio skuter prije jedno 2 mj ..imam 14 i koji frtalj god :D .... prvi put me policija zaustavila u gradu ...2 policajca..a drugi mi bio amidja ..a on se sakrio ..nisam imo kacige ni nista..samo saobracajnu od motora ..nije govorio o kazni ni o cemu ...drugi put me zaustavila murija ..ja bio s drugom ...sretne nas i upozorava ..ja nista..i opet nas sretne ..i rotacijom za nama..i nagovorio mi 130 km kazne..brate okomene se sve okrenu..te oce da uzme saobracajnu ..da dodjem sa starcem po nju ..sa licnom i potvrdom da znam pormetne  znakove..i jedva me nekako pustise..i otad nosim uvjek kacigu ..i bjezim od presrtaca ..jer su krvolocni ..odma uzmaju motore..ili naplacuju kazne na licu mjesta... ;D

--- Kraj citata ---
a ti si strašno pametan kad se vozis bez kacige i 3 puta ti nije bilo dosta da shvatis da ju pocnes nosit???

grunner:
ma kod nas su g#vn#, ja sam bio naslagao kazni oko 250 KM i kad sam kupio runnera 180 vise im ne stajem... ;)

Taaky:
a sto kazu treca sreca...jer kod nas nema puno policije..al i ja sam peh kad me krene krene me :D ...moj drug ima malog ko copera 50ccm ...rezi brate suzuikjev motor...nema svjetla..zmigavce..retrovizore..zadnju stop lampu..ama bas nista od elektronike..mislim imo je :D ..i njega nikad ne zaustave..al i njega su sad poceli ..i to presrtaci..jedva se i izvuko ...al drame kod nas ..ima puno motora..svakakvi ..i dosli presrtaci na jedan dan kod nas..i samo se parkira pored benzinske ..idem ja jedno 15 motora stoji :P ..reko sta je ..ja vec stao na benzinsku a nisam ih ni vidio..kad meni drug bjezi presrtaci..ja se samo okrenem..i bigana ..a jedan kreno trcat zamnom..reko znas da ces me uhvaiti  :headbang: ...i sad gdje god krenem kacigu ..

Taaky:

--- Citat: grunner - 28 Kolovoz, 2009, 22:07:59 ---ma kod nas su g#vn#, ja sam bio naslagao kazni oko 250 KM i kad sam kupio runnera 180 vise im ne stajem... ;)

--- Kraj citata ---
ah drug mozes ti...sta cu ja sa 50ccm dvojca ..plus uzbrdo..nit sam j..o.. nit sam trebo  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju