Općenito > Propisi
Bosnaska murija
b_l_a_c_k:
nekad bilo.. :glasses9:
yems:
--- Citat: PROOF - 02 Rujan, 2009, 22:55:45 ---ti si budala...sorry... nis osobno :) :) :icon_biggrin: :icon_biggrin:
jesi svjestan da nemoras biti kriv i neko ti izleti,oduzme porednost ti se skucas i lupis glavom po asfaltu i nema te vise???? j#bo te isus eeee .....
--- Kraj citata ---
za tvoju informaciju kod nas NITKO NE NOSI KACIGU po gradu i okolo..
a za to izleti i sl. ebiga shit happens :hmh:
Marko.S:
po meni si veća faca i frajer ako imaš kacigu,pogotovo neku lijepu nego ako nemaš,i kaj kako kažu decki izleti ti netko i bay bay :jerk: :jerk:
Biker686:
--- Citat: yems - 03 Rujan, 2009, 15:27:47 ---za tvoju informaciju kod nas NITKO NE NOSI KACIGU po gradu i okolo..
--- Kraj citata ---
ovo je jos pohvalnije.. pa ne nosis kacigu zbog policije pobogu.. ??? ne kuzim tu logiku.. ne nosi frend pa necu ni ja.. al dobro vas zivot pa poginite mladi! ak kaj ostane od vas bar bute lepi pokopani! :icon_thumright: :icon_biggrin:
luna500rr:
--- Citat: yems - 03 Rujan, 2009, 15:27:47 ---za tvoju informaciju kod nas NITKO NE NOSI KACIGU po gradu i okolo..
--- Kraj citata ---
Stvarno je tako u mostaru, duvnu, ljubuskom... Nitko nenosi kacigu... S menom u razred ide par iz BIH i nijedan nema regan skut (zapravo su tomosi u điru ali ima i baotjana qt-9 :headbang: ).
Ja ti preporucam nositi kacigu moj pajdo je umalo izgubio oko, vozali se po vinjanim i pri jedno 70km/h mu kamencic pao u facu i probio kozu do kosti, da mu je upao u oko, bio bi halid bešlić...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju