Općenito > Propisi
Bosnaska murija
RimSo:
Je da su carevi al sad je pooštren zakon za motocikliste pa tako..i ti šefe @Taaky si za mene jednostavno glup vozač i takve treba sklonut sa ceste...ja 3 godine vozim skuter i bez kacige ni u wc neidem tako da me murija ne zanima..a razlog je ovaj što kacigu nosim :
1.Nemam 2 života
3.Neću da me starost dočeka bolesnog
3.Nemam dovoljno para da plaćam kazne il da bježim muriji
Valjda nekad shvatiš da te nazovem drago dijete...
yems:
kaciga lol pa ja je i nemam :icon_tongue:
skuter jos nisam reg. vozim se po gradu every day bez kacige i tablice..
nitko te ne zaustavlja cak i kad su iza tebe..
zato volim MOSTAR :)
ivan007:
--- Citat: grunner - 28 Kolovoz, 2009, 22:07:59 ---ma kod nas su g#vn#, ja sam bio naslagao kazni oko 250 KM i kad sam kupio runnera 180 vise im ne stajem... ;)
--- Kraj citata ---
dao bog da mi tolko "natucemo" pa to je jbt 1000kn ak se nevaram,kod nas sad je kazna za neimanje kategorije 5-15 tisuca kn iliti ak bolje kuzis u eurima 700-2000 eura!ja sam prosle godine dobio kaznu 5 soma kuna al to je samo jedna kazna sad zabri da ides natuc :toothy3:
PROOF:
--- Citat: yems - 02 Rujan, 2009, 22:01:56 ---kaciga lol pa ja je i nemam :icon_tongue:
skuter jos nisam reg. vozim se po gradu every day bez kacige i tablice..
nitko te ne zaustavlja cak i kad su iza tebe..
zato volim MOSTAR :)
--- Kraj citata ---
ti si budala...sorry... nis osobno :) :) :icon_biggrin: :icon_biggrin:
jesi svjestan da nemoras biti kriv i neko ti izleti,oduzme porednost ti se skucas i lupis glavom po asfaltu i nema te vise???? j#bo te isus eeee .....
RimSo:
Ma ne to su pametni Bosanci a mi smo ostali glupi Bosanci jer nosimo šljem...važno je pokazat facu pa da vide curke da ti imaš skuter a po mogućnosti neki kineski... :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju