Općenito > Propisi

Bosnaska murija

<< < (2/8) > >>

Crni91:
bosanski panduri su najjaci na svitu...prijatelja stopalo 109 di je ogranicenje 50...ovo ono ka da ce vozacku uzet 6mj i pi*darije i lipo mu da 20KM i pandur naglo sve zaboravi :DDD

Taaky:
tako je to kod nas...evo danas vozali se ja i drug..ja imo kacigu on ne..a policija iza nas upali rotaciju..i njemu uzeo motor ...sto nije imo kacige..a ja nasatvio lagano dalje :D ...i sad prolazim po citavom gradu s kacigom pored policije i niko nista nikad..

Brla:
e a policija im je ludilo  :icon_biggrin: prije 3 god sam išo na jahorinu na skijanje i dok smo išli nazad stari je pripremio sitne eure da im da ak ga zaustave... i zaustavili oni nas malo prekoračili brzinu stari njima 10 eura i vele oni sretan put i papa  :icon_biggrin: a jbg, plaće su im u banani...

Iwo SR Tuono:
A mene zaustavili u BiH ima 4 mjeseca, kaže meni kmlja nemaš upaljena svjetla, naljepnicu na autu da si početnik (neki njihov jebeni zakon), još mi je nabrojao 5 stvari reko ja dobro i bratić mi je neki inspektor dole kod njih, i izvadi značku i kaže ovaj prašinar kao uredu je, možete dalje. Reko neš mene zajebavat za gluposti, još me jebe za svjetla ajd al za jebenu naljepnicu koji je to k**ra*?? Ma mrs

Keky.sb:
bosanska murija je zakon.  :headbang:
išao pajdo kroz bosnu, zaustavi ga murija zbog prekoračenja brzine, izvadi mu 10 - 20 maraka i murjak mu kaže "sretan put i 20-ak km niže imate još jednu patrolu".
kraljevi, šta reći.  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju