I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
jel imo ko iskustva s tim auticem... zanima me masina 1.4 16v 90KS... kak se ponasa po zavojima,ovjes,kocnice itd?
Iz ponude je izbačen 1,4 benzinac, ima ti 1,6-litreni sa 105 KS, uz blage modifikacije preuzet iz aktualnog modela...
nema vise zakona 102 ks nekih mj i pol (dobro,ima za one koji su polozili poslje 6.mj 2008 ) za sve ostale koji su polozili prije 6.mj 2008. kazni za 102 nemaiz ministarstva je dosao naputak da se njima više ne pišu kazne. dobro su se i sjetili
otprilike mj i pol dana. 4 puta me zaustavili u tih mj i pol dana .. dokumenti, jesam sta pio,hvala i dovidenja.
ocito je otkad ne pisu vise kazne
nema nis u zakonu promjenjeno zasad. zato se to zove naputakzaustavi murjaka i ako je imalo informiran o izmjenama,potvrdit ce ti ovo.
ljudi nema vise zakona za 102ks .. bez panike
ak neki neinformirani zaustavi i napise kaznu,žalba i prst u uho bez najmanje brige da žalba nece proc
koliko ja znam da je u sportici ponuđena mašina 1,4, ali u sedan nije. u sedan je najmanja 1,6. stari i ja išli gledati mazdu negdjeprije jer se on zagrijao da ju kupi i rečeno nam je ovako kako sam naveo.