Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh za Gileru Runner '08
PanTheR_oo7:
OK! Znaci sad trazim nesto od onoga dole sto ste mi preporucili (Arrow, RR, TT, ZX)!
A sta mislite koju cijenu da stavim na ovom oglasu!
http://www.pik.ba/artikal/66220/auspuh-piaggio-gilera-nrg-aprilia--/
MOLIM VAS JAVITE MI SVOJE MISLJENJE! :D
dino73n:
Nesto ne znam da bi mogao izvici vise od 100km za serijski auspuh mada realno vrijedi vise od bilo kojeg base rezonca.Ipak seriski lonci ne hrdjaju ne pucaju ne treba im neko specijalno odrzavanje ali ih takodje ima dosta na oglasima i nije neka potraznja.
PanTheR_oo7:
--- Citat: dino73n - 25 Kolovoz, 2009, 22:42:51 ---Nesto ne znam da bi mogao izvici vise od 100km za serijski auspuh mada realno vrijedi vise od bilo kojeg base rezonca.Ipak seriski lonci ne hrdjaju ne pucaju ne treba im neko specijalno odrzavanje ali ih takodje ima dosta na oglasima i nije neka potraznja.
--- Kraj citata ---
Jbga u LIBERU je NOV skoro 190 € !!!!! to je previse para... u PM!
@ ROSSI
Stanko mi nudi NOV TT za 100 €! Sta mislite i ostali, kako ce se ponasat TT na serijskoj Runnerici?
HVALA!!!!!!
Rossi:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 26 Kolovoz, 2009, 12:04:19 ---Jbga u LIBERU je NOV skoro 190 € !!!!! to je previse para... u PM!
@ ROSSI
Stanko mi nudi NOV TT za 100 €! Sta mislite i ostali, kako ce se ponasat TT na serijskoj Runnerici?
HVALA!!!!!!
--- Kraj citata ---
a ponasat ce se super ako ne mislis poslije stavljat kit ili tako sta...za serijalu je cisto ok....mada ja bi ti preporucio izdvojis malo vise para i uzmes stage 6 pro replicu chrome ...prelijep auspuh a nije puno para ...
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 26 Kolovoz, 2009, 12:10:50 ---stage 6 pro replicu chrome ...prelijep auspuh a nije puno para ...
--- Kraj citata ---
Ako ga dobro postelas, bit ce dobar samo na punom gasu, a ispod toga dosta slab jer mu je krivulja razvijanja snage jako nepovoljna (dugo nista, a onda u malom rasponu okretaja max)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju