Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh za Gileru Runner '08
Ensiferum:
heh dvaput spominjes replicu, ja cu svoju pokusat rijest pa mozda se nesto nadje
mozda bude ganc nova mozda polovna, vec sam nasao jednu osobu al trea mi jos par dana :frajer:
dino gp1:
--- Citat: Ensiferum - 25 Kolovoz, 2009, 14:37:10 ---heh dvaput spominjes replicu, ja cu svoju pokusat rijest pa mozda se nesto nadje
mozda bude ganc nova mozda polovna, vec sam nasao jednu osobu al trea mi jos par dana :frajer:
--- Kraj citata ---
Ma ta replica se isplati samo polovna kupiti jer je nova kod nas 1650-1700+ kn, definitivno previše s obzirom na performanse koje daje i na kvalitetu spuha, ja sam nažalost kasno to shvatio ali na greškama se uči :)
Ensiferum:
takodjer, spuh ispod 8500 mrtav, pase mu u cak i 10 000 okretaja uz kit
na serijali ga vrtit na 9200 i ide super
al sta e, ima stravaaaaaaaaaa zvuk, nisam jos cuo spuh koi e imao lipsi zvuk od replice :hmh:
dino gp1:
--- Citat: Ensiferum - 25 Kolovoz, 2009, 14:45:28 ---takodjer, spuh ispod 8500 mrtav, pase mu u cak i 10 000 okretaja uz kit
na serijali ga vrtit na 9200 i ide super
al sta e, ima stravaaaaaaaaaa zvuk, nisam jos cuo spuh koi e imao lipsi zvuk od replice :hmh:
--- Kraj citata ---
A šta je je, zvuk je odličan ali kvaliteta i performanse za tu lovu :nono: meni a i još dosta ljudi koje znam je taj spuh pukao i jedini razlog je nekvaliteta, nije niti malossi više ono što je nekad bio :(
Ensiferum:
a slusaj polovni uzmes i uzivas nisi nista izgubio :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju