Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh za Gileru Runner '08

<< < (6/7) > >>

Rossi:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Kolovoz, 2009, 12:15:48 ---Ako ga dobro postelas, bit ce dobar samo na punom gasu, a ispod toga dosta slab jer mu je krivulja razvijanja snage jako nepovoljna (dugo nista, a onda u malom rasponu okretaja max)

--- Kraj citata ---
a znam da ga je momak ovdje na forumu sa SR ..neznam kako nick..uglavnom ima ga na SR novom i govorio je extra da mu ide skuter i zvuk extra sve naj...a sto se tice izgleda..stvarno jest lijep...na osnovu toga sam ovo i rekao :) .Ja Licno bi uzeo Yasuni R ....jer od kako ga imam zadovoljan sam skroz snjim,sto se tice i prefromansi i zvuka i svega ...i jos nigdje hrdje nema sekunde a imam ga eto skoro sezonu a nisam ga sad nesto posebno glanco....sad neznam ako mu se da izdvojit 200 eura nek kupi yasuni ..ako ne onda mozda i jest najbolje uzet TT za 100 eura. ..

PanTheR_oo7:

--- Citat: Rossi - 26 Kolovoz, 2009, 12:26:17 ---ako mu se da izdvojit 200 eura nek kupi yasuni ..ako ne onda mozda i jest najbolje uzet TT za 100 eura. ..

--- Kraj citata ---

jbga ne znam ni sam! Radije bi uzeo polovan Yasuni, zao mi dat ba 200€ za spuh... nisu to male pare :icon_scratch:

A sto se tice TTa, kit mozda tek sljed godine, a do tad planiram uzimat jedno po jedno (variomat, kvacilo, remen, rolnice, federcice...)

Hocel mi RR pravit probleme na serijali?

dino gp1:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 27 Kolovoz, 2009, 08:13:59 ---jbga ne znam ni sam! Radije bi uzeo polovan Yasuni, zao mi dat ba 200€ za spuh... nisu to male pare :icon_scratch:

A sto se tice TTa, kit mozda tek sljed godine, a do tad planiram uzimat jedno po jedno (variomat, kvacilo, remen, rolnice, federcice...)

Hocel mi RR pravit probleme na serijali?

--- Kraj citata ---

Neće, možeš ga slobodno staviti na serijalu  :icon_thumright:

seba:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 22 Kolovoz, 2009, 02:22:15 ---Masina je STANDARDNA, znaci NISTA NIJE RADJENO!
Mal prije sam u oglasima naso koristen Leo Vince RR oko 130€ i  ARROW (izgleda ko nov) oko 80€.
Znateli koja bi bila cijena koristenog YASUNI R?

--- Kraj citata ---
137eu ti je novi rr,tak oda je 130eu za polovnog puno previse za dat

PanTheR_oo7:

--- Citat: dino gp1 - 27 Kolovoz, 2009, 09:19:52 ---Neće, možeš ga slobodno staviti na serijalu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

OK Hvala ti puno!!!

@ seba

Hvala takodjer!

KUPUJEM  RR   ili    ZX
PRODAJEM PIAGGIO serijski spuh (3.500 km)   

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju