Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh za Gileru Runner '08
PanTheR_oo7:
Pozz!
Dosta sam cito po forumu... i svega se nacito... al jos uvijek nisam siguran sta bi naaajbolje bilo na SERIJSKOJ RUNERICI?
Planiram kupiti neki SPORT SPUH, pa nekad kasnije i KIT 70ccm, itd, pa MOLIM ZA MALU POMOC, samo mi preporucite: Leo Vince RR, TT, Yassuni, Arrow, ZX, Gianneli?
HVALA VAM UNAPRIJED!!!
Antares:
Ako si toliko procitao onda si valjda shvatio da je Yasuni R najbolje u tom slucaju :). Posto sam bio u istoj situaciji onda cu ti napisati kako je kod mene bilo:
Ja sam isto prije kita uzimao samo spuh i malossi multivar2000 variomat. Uz to su mi isle 6.1g rolice (neznam koliko bi trebalo na serijskom variomatu), malossi kevlar remen, dizna 68 i malossi žuti federi kvačila (s tim da bi bijeli mozda bolji bili, ali nisam isprobao).
Probaj nekako izvuč lovu ili rađe pričekat pa neki base kit + svi ostali popratni dijelovi.
PanTheR_oo7:
--- Citat: Antares - 22 Kolovoz, 2009, 02:08:36 ---Ako si toliko procitao onda si valjda shvatio da je Yasuni R najbolje u tom slucaju :). Posto sam bio u istoj situaciji onda cu ti napisati kako je kod mene bilo:
Ja sam isto prije kita uzimao samo spuh i malossi multivar2000 variomat. Uz to su mi isle 6.1g rolice (neznam koliko bi trebalo na serijskom variomatu), malossi kevlar remen, dizna 68 i malossi žuti federi kvačila (s tim da bi bijeli mozda bolji bili, ali nisam isprobao).
Probaj nekako izvuč lovu ili rađe pričekat pa neki base kit + svi ostali popratni dijelovi.
--- Kraj citata ---
Masina je STANDARDNA, znaci NISTA NIJE RADJENO!
Mal prije sam u oglasima naso koristen Leo Vince RR oko 130€ i ARROW (izgleda ko nov) oko 80€.
Znateli koja bi bila cijena koristenog YASUNI R?
Aleks:
Previse je 130€ za rabljenog RR-a, kako god izgledao.
zokizo:
ja ti imam na runneru arrow i samo rijeci hvale je da dode 1400kn al vrijedi,nedavno stavio multivar 2000, bijeli centralni, crne federe kvacila i rolice 7.2g i sve to na arrow i jos nisam naletio na 50ccm da me zgazio,al poslusaj i druge savjete odluci sta ces ubuducnosti jos gore stavljat i onda vidis sta uzet
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju