gle sad ti odmah mogu reć da ima jedan razbijeni sp 180 u kvartu........lik traži 3 soma,u papirima se vodi 125,01god,al je motor jaaaaaaakoooo udaren...kad kažem jako prednjeg kraja nema skupa s volanom i satom,auspuh je odletio s malog bloka skupa sa nosačima(cilindar ostao čitav,nije otkinulo brezon),komplet struju možeš iskoristit,zadnju kočnicu,felge i zadnji amortizer nikako,veliki blok sa svim stvarima u njemu(treba ti mali blok)........gledaj šta bi bio posao......motor ima uredne papire......lik traži 3 soma(tjedan dana prije prometne napravio generalku,član s foruma area mf je bio glavni majstor),ponudi mu 2 500kn......vjerujem da bi pristao,ja sam ok s likom,motor ionako stoji,ne isplativo popravljat.....uzmeš to rašarafaš pukneš ramicu u oglas( ipak je 125 hrpa klinaca bi to uzela) i ona ide lagano za 1500kn(bar je ja ne bi dao ispod).......i još štošta možeš iskoristit........dakle za 1000kn(2500kn-1500kn=1000kn) već imaš hrpetinu djelova,a da pogledaš jer klip i cilindar(osobno vidio prije slaganja u fantazija stanju i prešli cca 200km),metalni poklopac glave,radilica,veliki blok s getribom,kvačilom,paljenjem i magnetom,alnaserom,komplet strujiom,zadnjom kočnicom i diskom,nosačm makine,karburatorom,serijskim airboxom kao ne vrijedi 1000kn
..........a da ne govorim da ne moš prodat i prednju kočnicu,rezervoar,pumpe za gorivo sjedalo,dio plastika,fuziće,bočnu nogaru......nakupi se još bar 500kn.....ovo je što trenutno ima na stanju u kvartu + frend iz kvarta picek(vozio prije 2 godine ph klasu open i prodao gokiju sp-a 180) frajer u garaži ima hrpu djelova......i lik je kralj kolko mu daš-daš meni prodo delorta 28-icu,bobinu i cdi mitsuba od sp-a sve za 250kn i još mu zapljenio serijske nove brtve od sp-a.......pa ak se uspiješ kako sastat s lovom javi,meni za trud kupiš original colicu od 2litre i polako idemo to rješavat!!!