onda se mogu i ja nadovezati... ako je ikako moguce nabaviti ramu od aeroxa 100 i uglaviti masinu od sp180
zasto bi ja tako? hmm
pa mislim da bi ti onda bio jedini na forumu koji je radio žešći swap a prolazi i na tehnickom i od strane murije! i nitko te nebi yebo i nikakve sugave blokade nebi stavljao niti bi te bilo strah ici ikuda....
a ako stavis od vxra opet to nebi bilo to jer u papirim pise 2T !
Prvo ajmo ovak,jandri piše u prometnoj da mu je VX 2T pa prolazi na tehničkom,njima je to skuter i bok...Nadalje koga je strah policije taj nek si ni neslaže onda ovak nešta jer to nije za njega,nek si kupi fino već skuter s velikom tablicom i eto.Ko da je danas prek veze nešta problem regat,a blokadu na bilo kakav složeni scoot i da je 50ccm bi morao stavljat tak da neznam u čemu je problem ? Imaš jeftinije osiguranje i registraciju itd...
2T - 4T BB...neznam,ja sa svojom standardnom masinom nemam nikakvih problema,a scoot ide jebeno...nepada mi ni napamet da idem pregledavat mašinu,to mora ići i gotovo,tak je napravljeno tvornički a sad nek mi neko sere da se to trga...da trga se,ako netko nešta isfušari i ne napravi kak treba kad nešta složi,tak je bilo tak će uvijek i biti...Sam znam prije dok sam fušario ko klinac koliko je šta trajala i šta se dešavalo,ali na pogreškama se uči.