nemrem odoljet ali...
49 navijača, od kojih je 18 pripadnika BBB-a i 31 Torcide, izvjestili su iz PU ličko-senjske. Bas mi se ne cini pravedno...
nedavno:
U svibnju smo slične scene gledali na autocesti kod odmarališta Nadin, blizu Zadra. Torcida je također bila na putu za Rijeku, dok su Boysi gostovali na Šubićevcu. Splićani su uočili grupicu od 20-ak Boysa i pretrčali preko autoceste kako bi ih napali. Postaju na autocesti pretvorili su u ratnu zonu. U sukobu je sudjelovalo 70-ak navijača, a zadarska je policija 20 osoba privela na daljnju obradu.
zake niakd ne pise 80 boysa 20 pripadnika torcide?
naravno da ce popit batina oni koji su u manjini...a jedni uvijek jesu! I to su besmislice...to cemo vjecno gledat u hr nogometu nazalost...
hahha,par cinjenica
to je vjerojatno istina..jer s obziron na velicine gradova,financijsku situaciju splita i zagreba,hajduk se puno vise "voli" znaci puno vise ljudi ga prati i ide na gostovanja,to je za neke ko institucija,ma uglavnon sad ide ona "tudji covik nikad nece znati sta to veze dalmatinske ljude" jbg i da ti iden objasnit nes skuzit.. uglavnon doslo je do par situacija diu je torcida bila mnogobrojnija i jbg..situacija je takva da svi skacu,a sigurno prije nego sta su skocili nisu isli gledat,aha nas je 40 vise,zato cemo pustit ovih 30 da ide,a mi cemo gledat
uglavnon,ako ciljas na to da smo picke i da napadamo samo kad smo mnogobrojniji,varas se..jbg ipak san malo vise i duze u ton djiru nego ti i dobro znan sta se sve dogadja po zagrebu i ostalin satelitima(zagreb,inter,croatia sesvete,varteks) di su BBB mnogobrojniji.
jesi upoznat sa pricon kad je torcida isla na gostovanje u osijek i stali su na benzinskoj negdi oko zagreba na autocesti i bila je skupina BBBa napravila sacekusu. bilo je 4-5 torcidasa iz vodica i 20ak boysa sa palicama i ostalin popratnin materijalon i udrili su boysi po njima,a ovi su samo molili da odloze palice i da se tuku na ruke,,ovi su odbili,i ubili ih ko pase.. na kraju je neko od purgera momku zapalia baklju na jagodicnoj kosti i sprzia cilo lice i momak je osta bez oka.. eto ti smao jedna primjer o tome da ne ciljas na to da mi samo napadamo kad smo u vecini, nego se jbg dogodi da smo u vecini slucajevau vecini
zbog ove sitaucije se i dogodilo s onon golmanon dinama ono sta se dogodilo,sve to ima prste u tomee..
al to sve na stranu..meni nije jasno cemu te tuce,to je bas u kur*u,navijanje i samo navijanje,nemami draze od toga nego nadglasat BBB na maksimiru..a za potuc se ili moran bit mrtav pijan ili mi bas moras dignit tlak..a to nije lako
tako da to ne podrzavan