vi varaždinci ste gori od ovih splicana! Budite sretni da imamo jedan klub u euro natjecanju koji nekaj ima potencijala napravit. jebes HNL, tu svako svakog mrzi al isto kad je hajduk igro, rijeka i slaven...gledo sam svaku utakmicu i zal mi je kaj su ispali! To je bit euro natjecanja, pratit klub koji predstavlja svoju drzavu, drugo je klub u HNLu koji predstavlja vas grad!
Bio sam na tekmi, prejebena atmosera! Prvi puta otkako hodam na dianm oda je ovolko ljudi bilo i da je cak i zapad navijao loool. Steta kaj nije tak na svakoj utakmici al ovo možda bude preteća i ljudi se možda počnu vraćat na stadion! Dinamo iam kvalitetnu momčad koja može nešto napravit! Željni su igre i najviše mi je drago kaj se vide rezultati tolko spominjane omladinske škole! Morales je odigro jednu od najboljih utakmica, papadopulos mi nekak djeluje nesnalažljivo a mandžukić je ono..ne ostavlaj dojam nekog kvalitetnog igraća. Kilav je, pada na svaki kontakt, ima žara i trudi se, zna trčat za loptom i borit se al to je sve nažalost! Drago mi je da su priliku dobili tomečak i kramarić koji su glavna nada uz Barbarića za nadolazeće godine! carlso se još jednom dokazo ko beskoristan i zapravo je postavljen tek tolk oda ne bude rupa na lijevom boku. Glavina jo veća rupa, sva sreća da nije igro, nadam se da ce Cufre rijesit to onacno...al opet, zao mi sta Ibanez gotovo sigurno gubi mjesto u prvih 11 jer vjerujem da ce vratit u svoju super formu. Sammir opet nije nista napravio. Ima neku tehniku, ni priblizno ko Morales nit ima udarac ko Badelj a da ne pricam kolko je spor! Fizicki djeluje najjaci al daleko je to od izrazaja dok je neko pored njega! Al da ne duljim, sretan sam i zadovoljan, no necu da ovo ispadne sad prenapuhano i prebahato, al može dinamo još i bolje, a to ćete i vidjet! Nema protivnika kji mu trenutno može parirat u HNLu pa se sve okreće opet na europu, pa je utakmica u škotskoj formalnost! Žao mi je hajduka jer su bili jedina momčad koja je pružala otpor, a sad u prva 4 kola, ogromna gol razlika za dinamo, uništavaju svakog ko dođe pred njih! Napokon su uigrani i jedva čekam svaku buduću tekmu!