Tehnički kutak > Tuning skutera

Baotian kit 80ccm kolko je isplativ???

<< < (2/8) > >>

DUBrawa:
Haha znam ja razliku između 2t i 4 t sve sam ja to rastavlj samo mi je bio čudan izraz "cvajo" . Jebi ga baotian je 4t a 50ccm tako da bi se napravilo da to nešto ide dosta bi bilo zajebancije. Ukitu ti je klip cilindar karike  i oni dihtunzi i sitnice. Ne Dobije se radilica niti frga niti glava sa ventilima. A pošto meni treba i glava sa ventilima jel mi se je i ona rastopila na mom  :toothy9: dosta če me para sve to doć. Jel ide na njega onaj multivar išta dobim sa tim variomatom?

ivanm:
neće se rastopit glava, ali idealno bi bilo da ima veće ventile, auspuh svakako otvoreniji..
multivar je variomat, nema tu razlike, samo što daje ravnomjerno ubrzanje..

DUBrawa:
ne ček da objasnim :  :toothy9: . Nisam reko da če se rastopit glava nego da se je rastopila. Več sam to negdje napiso uglavno bilo je ovako . Od dubrave sam sa frendom išo do metroa u sesvetama sa njim i onda od metro po autoputu onom sve do jaruna full gas  :toothy12:  :toothy12: . To je jedno 15 km full gasa. I kad smo več stigli skoro pred jarun samo bumm tras šššššsšsšsšsšs. Ja stao motor više neče ni verglat sve zaštekalo. Na servisu ga ostavio kad ej otvorio zvao ej skoro novinare da to slikaju  :toothy9:  :toothy9:  :toothy9:,. Glava ima rupu ventila oba dva puknuta od usisa je išo po cilindru a od ispuha se je stoppio sa klipom. Klip je rastopljen cilindar pun ogrebotina . A na servisu je reko da treba nova radilica ali pogledo sam ja sam radilicu i ko nova je za nju me je htjeo zajebat  :toothy10: . Eto zato ja kupujem kit jel ovako i onako trebam to šta sam nabrojio novo.

ivanm:
sigurno se pregrijao.. sad treba otkrit zašto..
uz put, imaš 4 dobra motora, šta će ti uz sve to još i baotian?

DUBrawa:
Agle od SVIH njih baotian je jedini koji malo troši. I to jako puno puno manje. Ipak tzr-ka guta benzin. Tomos srednje ali guta  :toothy9: .  Aprilia je d-tich pa kao nebi trebala ali isto puno više nego baotian. I tako dalje  :toothy9: . Ali on je i jedini s kojim se po noči mogu vozit a da ljudi ne seru. E sad mana mu ej šta je spor i ne vuče  :laughing9: . Zato razmišljam o kitu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju