Je, i ako uzmeš u obzir da ja MRZIN kišu, i jedino više od kiše mrzin VOZIT na 2 kola po kiši, to je to...
Iako, moran ti priznat, kad je pod južinu, i velika vlaga, navečer se i meni zna zamaglit... Stvarno iritantno, ali nije toliko često da bi sebi uskratija zaštitu koju mi pruža veliki... I ne zamagli se baš skroz... Je, razumin zašto je tebi bolji manji...
Jesi li razmišlja da svog velikog skratiš na visinu priko koje možeš gledat? Ima li ti kakav rub? Ako nema ruba, bilo bi ga jednostavno skratit... Znan, zajebano, ali ionako ga ne koristiš... Osim ako ga misliš prodat... Možda ga Eladio uzme...
Ako ga misliš skratit, to bi ti bilo super, jer dobiješ zaštitu za ruke... Samo dobro odmjeri di bi ga riza... Probaj maskirat sa papirom, da vidiš do koje visine bi ga minimalno mora skratit, a da možeš gledat bez problema priko... Tako ja mislin odredit visinu mog maloga kad ga buden da radit...
Evo ti jedna stranica o Stella (Vespa) dodatnim sitnicama, tu ti malo doli ima jedan polu-visoki vizir sa zastitom za ruke...
možda bi moga napravit tako nešto od svoga...
http://www.genuinescooters.com/access.html