Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (117/135) > >>

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 04 Listopad, 2009, 21:52:29 ---mario jel tvoj onaj ruzni crno narancasti vxr  :toothy3:

--- Kraj citata ---

kak znas......ko ti reko......bwahahahahaha.......

robert:

--- Citat: gokiSP - 04 Listopad, 2009, 21:52:29 ---mario jel tvoj onaj ruzni crno narancasti vxr  :toothy3:

--- Kraj citata ---
DA TO JE NJEGOV VXR, teški krš i ne ide s mjesta. moja luna bolje ide :toothy10: :toothy10: :toothy10:

@ dottore: ajmo prebrojat ko od nas dvojice ima više iožilaka po tjelu od padova sa skutera

e da, danas sam došao do jednog zaključka. ako si ikad budem kupio jači skuter rađe ću se vozit bez auspuha neg sa serdarevićem il sličnog.
jest da imaju ljep zvuk al taj zvuk me ubi u pojam nakon dužeg vremena.svaki put kad sam čuo u prolazu poggijevog vxra  glava mi tutnjila.

marko_AeRoX:
joj e ona serda stvarno ima prejebeni zvuk... zaj#bo me slow jer nije htel gemist... skinul bi ja njemu yasunija ;D

2TDottore:
naravno da nejde s mjesta.....a luna ga pojede za dorucak.....bwahahahaha.....

a kai se tice oziljaka nemam ih ja bas previse......mozda 10-15......to je u granicama normale s obzirom na moj stil voznje......a s obzirom na tvoj stil voznje i 1 je previse.....  :laughing7:

btw......kai fali serdi.....briem da ga vracam ovih dana nazad na vxra....ovaj fen mi polako ide na zivce.....nemam osjecaj kolko se vozim.....  ;D

robert:

--- Citat: marko_AeRoX - 04 Listopad, 2009, 22:05:59 ---joj e ona serda stvarno ima prejebeni zvuk... zaj#bo me slow jer nije htel gemist... skinul bi ja njemu yasunija ;D

--- Kraj citata ---
ja poznam slow ridera već više od 2 godine i u tom vremenu sam samo jednom doživio da je on popio jedno pivo. vjeruj mi, tvoja mama ga je više usrećila sa onim jabukama nego sa vinom.

@dottore: ne fali njemu ništa. dobro izgleda i ljep sound al taj sound ubija pri dužoj vožnji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju