Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!
robert:
--- Citat: 2TDottore - 04 Listopad, 2009, 22:07:18 ---naravno da nejde s mjesta.....a luna ga pojede za dorucak.....bwahahahaha.....
a kai se tice oziljaka nemam ih ja bas previse......mozda 10-15......to je u granicama normale s obzirom na moj stil voznje......a s obzirom na tvoj stil voznje i 1 je previse..... :laughing7:
btw......kai fali serdi.....briem da ga vracam ovih dana nazad na vxra....ovaj fen mi polako ide na zivce.....nemam osjecaj kolko se vozim..... ;D
--- Kraj citata ---
ajd uzmi moje naočale i napravi samo jedan krug kroz lijino dvorište. kladim se u 1000 kuna da ćeš najmanje 5 puta negdje zakucati. jebaji ga, meni je vidokrug ograničen a pogotovo po noći.
marko_AeRoX:
--- Citat: robert - 04 Listopad, 2009, 22:12:52 ---ajd uzmi moje naočale i napravi samo jedan krug kroz lijino dvorište. kladim se u 1000 kuna da ćeš najmanje 5 puta negdje zakucati. jebaji ga, meni je vidokrug ograničen a pogotovo po noći.
--- Kraj citata ---
moras si nove naocale nabaviti robi :P
ZETOVAC AP:
eto i mene živ i zdrav......još jednom hvala ekipi na ugodnom druženju i na lijepo provedenom danu :toothy9: :toothy9:
Još jednom hvala Marku i njegovim roditeljima na gostoprimstvu :icon_thumright:
robert:
--- Citat: marko_AeRoX - 04 Listopad, 2009, 22:19:12 ---moras si nove naocale nabaviti robi :P
--- Kraj citata ---
pa ove su nove al i naočale imaju svoje granice.
juric:
Prvo hvala Marku na gostoprimstvu i zahvali starcima... bilo je super
tour je super..ja sam prvi put na tom meet i bilo kakvom opcenito i sviđa mi se , upoznao sam neke ljude s foruma i ona ekipa tomos tuning ,onaj azra je luud totalnooo
..ako me se netko ne sjeća , ja sam onaj sa crno narančastim runnerom 50
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju