Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!

<< < (135/135)

dhorvat:
                                                            *
                                                   *                *
                                                    P A R T      2

Sljedeća postaja, Hum na Sutli  :trk:

Ova tri panja redom od lijeva nadesno su naši legendarni forumaši: 2TDottore, robert i Slowrider. Pazite vi te face: dottore klasično zijeva, dosadno mu je jer opet stojimo i ne vozimo se, robert se čudi mom fotoaparatu, učinilo mu se da se objektiv pomaknuo, a Slow si razmišlja zašto mu se povečala rupa na ubrzanju između 40 i 50  :icon_tongue: :laughing9: :laughing9:

Jooooooooj, sad ono najbolje  :laughing7: Kićo je lijepo organizirao da idemo vidjeti Trakošćan i kad smo stigli tamo bilo je već dosta ljudi i automobila, te štandovi ko na nekom proštenju  :headbang: Mi svi nadobudno ulazimo na parking kad odjednom prema nama počne trčati neka baba i nosi karte za parking. I tako ona počela trljati ruke rekavši sama sebi: "Bit će para!" Kad smo čuli da svatko od nas mora dati 5 (slovima: PET) kuna za parking skutera, glatko smo ju odbili te je nekolicina ekipe upalila motore i pomaknula se 10 metara iza ograde na travu. A ova će na to: "Pa kud idu, jesu blesavi! Pa i tu se plaća parking!" A mi ni pet ni šest nego preko ceste ispred nekakve stare zgrade gdje je pošta i tamo se sparkirali  :toothy12: :toothy12:

Evo je, ova u belom  :toothy3:

Rijetko kome se dalo ići gore ali par nas smo ipak otišli jer podosta vremena je prošlo od kada sam zadnji puta bio na zidinama  :frajer:

Robi je sebi zacrtao da on mora "oboriti" ovu uzbrdicu pa je išao prečicom  :laughing7:

Nakon trakošćana spustili smo se dolje i lagano krenuli prema nazad. Uz par sitnih stajanja i malo više uživancije u samoj vožnji došli smo i do spomenika Matiji Gupcu.

Mrcina u borbenom polu-stajaćem položaju

I nakon toga smo završili kod Marka_AeRoX sa foruma i od silnih salama, narezaka i "kupica" nisam stigao ništa poslikati.  :glasses9:  :zivili: :zivili:

I to je to!  :laughing9: :laughing9:

Samo da napomenem par stvari. Kristina se zabrinula da će ostati bez goriva i nakon čitavih 100 i kusur kilometara je natočila. Reko sam joj da bez veze toči i da će joj jedva 18 kuna stat u rezervar. Ajde molim vas pogledajte kolko mi je procjena pogriješila  :happy8:

I na kraju svega, vlasnik ovog Tomosa na cijelom meetu nijednom nije ugasio motor. Doduše, desilo se da su mu u par slučajeva drugi ugasili ali recimo ovdje je radio dosta dugo  :laughing6: :laughing6:

3alfa3:

--- Citat: dhorvat - 17 Listopad, 2009, 12:12:44 ---
--- Kraj citata ---

Na ovim stepenicama (bile su onda klupe) sam sjedio zajedno sa par skola iz Centra ZG kada sam se primao u omladince (mislim da je bila 1985 ili 1986 godina) na Titov rodjendan

;D

marko_AeRoX:
meni samo nije jasno, kaj niko nije mogel slikati bar jednu ili dvije slike kod mene (OSIM STOLA S HRANOM!) ?  :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 17 Listopad, 2009, 12:45:11 ---meni samo nije jasno, kaj niko nije mogel slikati bar jednu ili dvije slike kod mene (OSIM STOLA S HRANOM!) ?  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Nek ti to govori da si bio predobar domaćin, zajedno sa tvojima jer je fakat bilo i više nego kaj smo se nadali.  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju