Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!
2TDottore:
dobro su me nahranili i napili to mi je najbitnije...... ;D....a to kai je prosjek brzine voznje bio 35.2 to cu zanemarit.... :P .....sve u svemu bilo je veri gud.....malo smo se poggi i ja izdivljali jer se nismo mogli vozit 40 al nadam se da nam niko nebu zameril.......i da hvala marku i njegovim roditeljima na predobrom gostoprinstvu.... :icon_thumright:
btw....robi reko sam ti da nesmijes gledat guze cura koje prolaze pokraj ceste.....prvi put si se zabio u kombi zbog divlje a sad si opal zbog 2-3 curice koje ni ne poznas.....sve me strah saznat kaj ce bit treci put.... :laughing7:
robert:
--- Citat: marko_AeRoX - 04 Listopad, 2009, 21:40:14 ---znam, hehe ;D
ajmo zaklada za robertove plastike :P
--- Kraj citata ---
takve akcije su bile u moju korist i vjeruj mi nikad više. imam novce a ak ne bude dosta štedit ću dok ne bude i onda sredim lunu.
@ dottore: sad nemoj kakit rezance. znam i ja da sam sam kriv
2TDottore:
normalno da si kriv.....a ljepo sam ti reko da ne gledas u guze a ti me ne slusas......to mozemo gledat mi mladi koji imamo dobre reflekse i stignemo se izvuc ako se predugo zagledamo i nesto krene po zlu.....ali tebi su ipak refleksi malo zakrzljali s godinama i nesmijes vise gledat guze dok juris na svom bolidu.... :laughing9:
gokiSP:
mario jel tvoj onaj ruzni crno narancasti vxr :toothy3:
marko_AeRoX:
hehe, ma nema problema dottore... a robert, ako imas viska para, slobodno meni posaljes ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju