Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2009. - 3.puta zaredom - 4.10.2009 - CITAJTE 1. STRANICU!!!
efz:
I svaka cast Kristini, kao jedinoj predstavnici njeznijeg spola :headbang:
Da je bilo vise takvih mozda bi robi gledao ispred sebe a ne sa strane, pa nebi bilo plivanja na suhom :toothy3:
robert:
--- Citat: efz - 04 Listopad, 2009, 21:21:46 ---I svaka cast Kristini, kao jedinoj predstavnici njeznijeg spola :headbang:
Da je bilo vise takvih mozda bi robi gledao ispred sebe a ne sa strane, pa nebi bilo plivanja na suhom :toothy3:
--- Kraj citata ---
he he, ta ti je prva točna danas.
--- Citat: marko_AeRoX - 04 Listopad, 2009, 21:21:28 ---hehe, ajd lepo je cujti da vam se dopalo :) nadam se da se nikome nije nist zamerilo :)
--- Kraj citata ---
imam jednu primjedbu, zašto sam morao voziti? ja bi rađe još jednu ili dvije čaše vina popio. :laughing7: :laughing7: :laughing7:
al kombinacija mrak, dioptrija naočala +6,25ne ide skupa s alkoholom.
marko_AeRoX:
--- Citat: robert - 04 Listopad, 2009, 21:25:47 ---imam jednu primjedbu, zašto sam morao voziti? ja bi rađe još jednu ili dvije čaše vina popio. :laughing7: :laughing7: :laughing7:
al kombinacija mrak, dioptrija naočala +6,25ne ide skupa s alkoholom.
--- Kraj citata ---
prvom prilikom, zel budem 5 litri i dolazim k tebi... moze? :binkybaby:
robert:
--- Citat: marko_AeRoX - 04 Listopad, 2009, 21:31:54 ---prvom prilikom, zel budem 5 litri i dolazim k tebi... moze? :binkybaby:
--- Kraj citata ---
ufffff, ta ti je dobra. :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
marko_AeRoX:
--- Citat: robert - 04 Listopad, 2009, 21:34:10 ---ufffff, ta ti je dobra. :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
znam, hehe ;D
ajmo zaklada za robertove plastike :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju