nemoguci ste..par postova prije pise o onom zajebu izmedu marka i mene i tako on jucer meni uleti na pm jer ocito nije htio da to rijesavamo javno i blago recene on je mene napao da sta ja njge ***** za tu gumu i tako to i dobro to sam nekako pregrmio i onda on nudi da mi uplati 100kn na racun i ajde reko korektan je (nakon par mj) i tako mu ja dam racun i on meni odgovara 'da ti vise nije nikad na pamet palo jebat me za tu gumu' na sta ja njega pitam jel on meni prijeti i onda on meni govori da kakva prijetnja da jesm ja normalan da ga jebe taj naranca i da ga ne zajebavam i ja jos...to sta on ima problema je njegova stvar i mene se to ne tice. zato jer je njega neko navodno zaj#bo on mora mene? bome ne mora..i nakraju ja njemu pisem uplati to sutra i rijeseno a on meni odgovara 'necu sutra!'..
mislim decko ne zanima me kakvih problema imas. kad ti mozes bit takav bit cu i ja smrad.. novce koje mi trebas uplatit neidu meni nego decku kojem ja dugujem tako da izvoli to uplatit najkasnije sutra i nemoj mi prodavat one fore da nemas vremena jer za uplatit ti treba 5 min.
radi se o tome da je on bahat do bola, i mene je odmah isao vrijedat ... bez da je samnom pokusao rjesiti to... i to mene ljuti, ja s takvima ne zelim imat posla, al vidio sam da to ne ide da nemogu bit bezveze na crvenoj listi i da se blati moje ime tu tako da cu rjesit na kraju, iako znajuci da on meni nista nemoze jer sam ja poslao paket.. al eto neda mi se svadat stvarno i rjesit cemo to, a goki ti trebas vidjet kakave on meni poruke bahate salje...
salje me u pizdu materinu stalno, vrijeda, jebe mi majku proziva ciganom i sve to skupa...i ja nakon svega jos uvjek imam dovoljno dobre volje da rjesim ovo.. a mogu ga jednostavno poslat u picku materinu i reci mu nek se jebe sam po posti i nek trazi to..
nadodatak za vx-a
on je meni platio istina,ja sam njemu paket poslao, slucajno sam bacio jer sam cistio smece iz depa... i bacao svakakve papirice i pi*darije..
ja nisam kriv ako se o zagubilo u posti da budemo jasni, ja sam kriv samo ako ne posaljem paket.
zatim ja se nisam mjesec dana... zbog vrlo jednostavnog razloga, zabranio mi stari da ista komentiram u vezi toga jer je ovaj prijetio tuzbom, no sad sam se konzultirao itd.. i shvatio da nemoze nista ... tako da evo komentiram i vracam staru pricu...i zelim to rjesit.