ja sam jednom karburator platio duplo,jer lik nije znao pozivni od svoje banke niti je napomenuo u koju banku da idem...pa sam uplatio nekome na račun(jer sam ga skužio da u zabi ima) i onda ponovno ovom nakon par dana što mi je javio da njemu nije sjelo...
tako da ja duplo ponovno nekom nebi više nikad plaćao...uostalom marko da si platio tih 100kn poštaru morao si dobiti potvrdu sa kojom odeš u poštu i jebeš im majku jer goki nije tražio sa otkupninom koliko sam skužio...
drugo marko drndi nije ništa plaćao ni ostalima tu ga beze napadate(bar sam tako pročitao),a to da banke znaju kraće radit znaju-recimo zaba u bjelovaru samo da 14 h preko špice ljeta...
nije da branim marka jer vjerujem da goki pizdi,a čini mi se ako marko nema tu potvrdu da se ugledo u naranču malo previše...
nije jebeš 100kn imam ih i ja da ih zapalim pred tobom ali ako ljudski dogovorimo trgovinu onda mi tih 100 kn vrijedi višestruko...
i još jednom ne kužim ljude koji su takvi gubavci da idu zavlačit trgovinu ili zaje*** nekoga,pa samo na vrata kućnog praga sa palicom u slučaju da je puno veći od tebe i izbit mu smješak sa lica i zlobu iz tjela...
pozzz odo na kavu...