Tehnički kutak > Tuning skutera

Štimanje karburatora

<< < (3/10) > >>

3alfa3:
Ja bi napravio ovako na tvom mjestu:

Radi se o Piaggio mashini serijali sa skinutim blokadama varioamta i spuha zar ne?

Vrati limic nazad, airbox ostavi serijski, stavi diznu 58 i serafic zraka 1,5 kruga otvoren.
Tebi se skut ne gusi nego obratno - trokira.

EmirF121:
Jest Piaggio je mašina i skinute su blokade. Ali svi su mi govorili da stavim diznu 64 jer kad budem stavljao auspuh trebat će mi 64. I sad da mi je da ga naštelam sa diznom 64. Jel može ovaj postupak kao sa karbom 19mm što si napisao? I plus uskoro mi stiže red sponge pa ću i njega stavit i ponovo štimat karburator pa sljedeće godine giannelli reverse.

b_l_a_c_k:

--- Citat: EmirF121 - 12 Kolovoz, 2009, 00:29:56 ---Jest Piaggio je mašina i skinute su blokade. Ali svi su mi govorili da stavim diznu 64 jer kad budem stavljao auspuh trebat će mi 64. I sad da mi je da ga naštelam sa diznom 64. Jel može ovaj postupak kao sa karbom 19mm što si napisao? I plus uskoro mi stiže red sponge pa ću i njega stavit i ponovo štimat karburator pa sljedeće godine giannelli reverse.

--- Kraj citata ---

motor ti trokira = previse goriva u smjesi

EmirF121:
Pa znam da je previše i sad to pokušavam riješiti ai ne znam kako.

b_l_a_c_k:

--- Citat: EmirF121 - 12 Kolovoz, 2009, 00:37:41 ---Pa znam da je previše i sad to pokušavam riješiti ai ne znam kako.

--- Kraj citata ---
kao sto je alfa rekao jednostavno smanjis diznu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju