Tehnički kutak > Tuning skutera
Štimanje karburatora
3alfa3:
Ja bi napravio ovako na tvom mjestu:
Radi se o Piaggio mashini serijali sa skinutim blokadama varioamta i spuha zar ne?
Vrati limic nazad, airbox ostavi serijski, stavi diznu 58 i serafic zraka 1,5 kruga otvoren.
Tebi se skut ne gusi nego obratno - trokira.
EmirF121:
Jest Piaggio je mašina i skinute su blokade. Ali svi su mi govorili da stavim diznu 64 jer kad budem stavljao auspuh trebat će mi 64. I sad da mi je da ga naštelam sa diznom 64. Jel može ovaj postupak kao sa karbom 19mm što si napisao? I plus uskoro mi stiže red sponge pa ću i njega stavit i ponovo štimat karburator pa sljedeće godine giannelli reverse.
b_l_a_c_k:
--- Citat: EmirF121 - 12 Kolovoz, 2009, 00:29:56 ---Jest Piaggio je mašina i skinute su blokade. Ali svi su mi govorili da stavim diznu 64 jer kad budem stavljao auspuh trebat će mi 64. I sad da mi je da ga naštelam sa diznom 64. Jel može ovaj postupak kao sa karbom 19mm što si napisao? I plus uskoro mi stiže red sponge pa ću i njega stavit i ponovo štimat karburator pa sljedeće godine giannelli reverse.
--- Kraj citata ---
motor ti trokira = previse goriva u smjesi
EmirF121:
Pa znam da je previše i sad to pokušavam riješiti ai ne znam kako.
b_l_a_c_k:
--- Citat: EmirF121 - 12 Kolovoz, 2009, 00:37:41 ---Pa znam da je previše i sad to pokušavam riješiti ai ne znam kako.
--- Kraj citata ---
kao sto je alfa rekao jednostavno smanjis diznu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju