Tehnički kutak > Tuning skutera

Štimanje karburatora

(1/10) > >>

EmirF121:
Pozdrav svima. Znam da postoje ovakve teme, pretraživao sam forum ali nema informacija koje su meni potrebne. Imam Aprilia SR 50 R, karburator je Dell'orto 17,5mm. Stavio sam diynu 64 i skinuo onaj limić sa rupicama na karbu. Sad mi se skuter guši, pokušavao sam štimati na onom šarafu za dovod zraka ali nisam uspio. Evo slike moje svjećice:

Vidi se da ne valja, malo prije sam je izvadio i skroz je mokra. E šta je sad to? Previše goriva? Jel se na tom šarafu štima i smjesa da svjećica bude smeđe boje? Šta da radim???  :help: :help: :help:

Laki:
jesi skinuo blokade na variomatu(prsten na bolcni) i auspuhu( odsjeko slijepa crijeva i povario nastale rupe)?

EmirF121:

--- Citat: Laki - 10 Kolovoz, 2009, 19:52:08 ---jesi skinuo blokade na variomatu(prsten na bolcni) i auspuhu( odsjeko slijepa crijeva i povario nastale rupe)?

--- Kraj citata ---
Jesam.

igor.sb:
to na full gasu? il na leru  :toothy11:

EmirF121:
Evo sad sam bio na vožnji. Znači guši se negdje na pola gasa, kad dam do kraja ne guši se. Kad se skroz zagrije ne guši se nikako ali slabo ubrzava. Prije je svjećica bila smeđe boje sad crna ko ugalj i mokra.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju