Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 Sport 70 Pro
3alfa3:
--- Citat: Giz - 11 Kolovoz, 2009, 00:20:51 ---A vidiš... Pun je youtube ekipe koja vozi taj kit na tom spuhu.
Sad mi to nikak nije jasno više... ???
--- Kraj citata ---
Da pogodim - dojcland....
Oni C16 stavljaju i na serijale....
Stvarnost je nesto pitomija - C16 cak i TP Due+ prevrtava (a taj kit ima tajming ispuha blizu 195 stupnjeva - za razliku, MHR replica ga ima na 178, a serijala piaggio oko 170 - sad imas ugrubo sliku o cemu pricam)
Cinjenica je da je S6PRO kit vrlo vrlo slican MHR replici, a meni je Nardo cak bio previsok s okretajima (a on je dosta ispod C16)
Giz:
A da... Ludi nijemci.
Sve si rekao. ;D
Evo testiranja svega i svačega.
http://www.skuteri.org/forum/lofiversion/index.php/t5326.html
gokiSP:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Kolovoz, 2009, 00:17:34 ---
Ajmo ovak....
Se mozemo slozit da prigushivac nemoze (bitno za ovu pricu) utjecat na performanse? Slazemo se? E pa onda... TAAAADDDDAAAAA.... SPuhovi su identicni osim prigushivaca.....
Vec godinama se borim protiv predrasuda da je RR jaci (i znam da cu sad na sebe navuci bijes mnogih - cak i tehnicki potkovanih), ali, fizika je znanost koja u ovom slucaju ide meni u prilog - tijelo spuha je isto (barem tako u shemi LV na svom sajtu pokazuje, a prilicno je detaljno opisano dimenzja svakog elementa spuha)
E da....
Vozio sam ZXa na Replici kitu i to je cak setup koji je za gradske guzve odlican - vuce odozdola bez *****ti, a 90km/h+ ide (pa i vise).
P.S. bez *****ti se treba citat - bez yebemti ;D
--- Kraj citata ---
istina ali ja znam da sam vozio zx-a i rr-a na serijali i znam da se osjetila razlika izmedu ta 2 spuha...eto ako je rezlika u prigusivacu ja sam vozio obadva spuha na istom prigusivacu, bio je neki home made al nebitno..ja sam uvjeren da je rr jaci.. :dontknow:
Giz:
Danas napokon uštelao to čudo i nikad se do sad nisam vozio 90 sa 4.7 rolicama. :laughing7:
Stage6 obožava okretaje... :icon_thumright:
A najbolje od svega je što su okretaji tik do max skroz do kraja... Da mi ZX dopusti više okretaja i snage, potegnuo bi još malo i više.
Zanimljivo mi je kako skidam sve ove kineske 125ice čak i u top speedu dok VXa pratim i onda mi malo ode na top speedu.
Mislim da je to max sa ZXom... :dontknow:
luna500rr:
--- Citat: Giz - 11 Kolovoz, 2009, 18:25:27 ---Danas napokon uštelao to čudo i nikad se do sad nisam vozio 90 sa 4.7 rolicama. :laughing7:
Stage6 obožava okretaje... :icon_thumright:
A najbolje od svega je što su okretaji tik do max skroz do kraja... Da mi ZX dopusti više okretaja i snage, potegnuo bi još malo i više.
Zanimljivo mi je kako skidam sve ove kineske 125ice čak i u top speedu dok VXa pratim i onda mi malo ode na top speedu.
Mislim da je to max sa ZXom... :dontknow:
--- Kraj citata ---
@Zmijavci skida leonarda 125 s nardom na serijali, kinezi 125 4t ti idu 85 realne, vx je puuuno bolji...
Pokusaj nabaviti polovnog Yasunija R ili nekakvog Minarelli narda i skrojit ga na TGB-a, vjeruj mi da ti je ZX kao blokada na tom kitu :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju