Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 Sport 70 Pro

<< < (8/8)

SlowRider:
Mislim da sam nestrpljiviji od Giz-a sto se promjene u performansama naspram ZX-a  :toothy10:

TGB ima odlican prijenos, gura remen do vrha, polutke su "linearne", dobro kvacilo...   :frajer:

Giz:

--- Citat: SlowRider - 11 Kolovoz, 2009, 18:35:32 ---Mislim da sam nestrpljiviji od Giz-a sto se promjene naspram ZX-a  :toothy10:

--- Kraj citata ---

To zbog teorije alu vs gus? Vjeruj mi da sam i ja.

2 Luna: Baš sad preko Slowa naručio Techbigasa jer mi je to najjači spuh koji mogu pripasati uz Yasunia R koji mi je ipak malo preskup.
Ono što mene i slowa jako zanima je dali če se na Technigasu napokon Stage6 malo bolje razvrtiti.
Po grafovima koje sam nakupio svugdje stoji da ZX daje max snagu na cca 6.5 - 7 k rpm dok Technigas daje svoju snagu na cca 1.8 - 2k rpma više nego ZX.
E sad, Slow je probavao sa ZXom i sa Yasunijem pa su mu okretaji kroz ubrzanje porasli za nešto sitnoa radi se o gus cilindru. Nas kopa sad kako če to sjesti na alu kit koji se voli vrtiti. Ono u što sam siguran je to da če biti puno više snage ali na kojim okretajima?

dhorvat:
Nema gorega nego čitati ovakve postove ovdje i gledati pored sebe novi Yasuni city R kako stoji i čeka da ga nešto upogoni  :'(

I mene zanima razlika između ZX-a i Yasunija  :toothy3:

luna500rr:

--- Citat: dhorvat - 11 Kolovoz, 2009, 18:58:09 ---Nema gorega nego čitati ovakve postove ovdje i gledati pored sebe novi Yasuni city R kako stoji i čeka da ga nešto upogoni  :'(

I mene zanima razlika između ZX-a i Yasunija  :toothy3:

--- Kraj citata ---

@pajo ce ti najbolje objasnit :icon_thumright:

pajo:
 u mom slučaju je bilo minarelli Ac i arrowa.međutim taj arrow je bio od piaggio pa smo ga prepasali na minarelli.tako da ni on nije sigurno davo šta bi mogo u odnosu da je bi za minarelli.
kad sam stavio yasuni r kod da sam imo blokadu na skuteru takav osiječan.(ma da je sigurno jedan dio bio zaslužen arrow(prerađeni))
malossi sport Ac+yasuni r mikuni 16. malo preko 9700rpm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju