Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 Sport 70 Pro

(1/8) > >>

Giz:
Niotkuda do podataka o tom kitu...
Navodno max snaga oko 11ks kad se složi sve kako spada ali nigdje nema podataka na kojem setupu, na kojim okretajima ili nedaj bože nešto više infoa dobiti.

Itko išta?

Hvala.  :)

pajo:
tu sam nešto na SA našo.ja ga trenutno čekam da stigne AC.

http://en.scooter-attack.com/index2.php?lang=e
ima tri testa sve je na minarelli AC sa 12mm kar.i ser airbox+speed control.yasin r-yasuni z i handmade s.

radomir.g:

Uglavnom slabiji midrace, nesto kao MHR Replica...
Auspuh Stage 6 PRO, karburator 19mm, preporcljivo je i staviti jacu radilicu....

Giz:
2 Pajo: Ja ga imam več 1000km i muči me manjak infoa.
Probao juče Slow, ide dobro čak i sa ZXom iako ga je "čudno" za štelati pa samim time tražim i više infoa..
Kao recimo, di mu je idealni rpm range i koliko momenta zapravo razvija tj. di mu je točka max momenta.

Idem kemijati. Oboružao sam se podloškama, rolicama i diznama. Bit če ovo duga večer...  ;D

pajo:

--- Citat: Giz - 10 Kolovoz, 2009, 16:05:18 ---2 Pajo: Ja ga imam več 1000km i muči me manjak infoa.
Probao juče Slow, ide dobro čak i sa ZXom iako ga je "čudno" za štelati pa samim time tražim i više infoa..
Kao recimo, di mu je idealni rpm range i koliko momenta zapravo razvija tj. di mu je točka max momenta.

Idem kemijati. Oboružao sam se podloškama, rolicama i diznama. Bit če ovo duga večer...  ;D

--- Kraj citata ---
nisam znao da ga imaš???
jel mu bilo teško pogodit squish od 0.6mm???
sigurno bi bolje diso sa nekim drugim spuhom(jačim) nego zx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju