Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 Sport 70 Pro
3alfa3:
--- Citat: Giz - 10 Kolovoz, 2009, 22:34:54 ---Yasuni ne vrti puno okretaja tako da ta 16tica bi odradila neko vrijeme.
I da ne pitam sa skroz okolo... imam dvoumicu. :toothy12:
Technigas NextR ili LeovinceRR na ovaj kit?
Ni sam nisam pametan a u jebenoj sam nedoumici. Anybody tko je probao?
Kolike su rezonancije, koji bi išao više gore?
Thnx.
--- Kraj citata ---
Ak imas ZX, ovu dvojicu ni ne gledaj jer imas isti ku.... ;D
Salim se....
Ovak, nema ti neke razlike izmedju ta 3 spuha... Prvi slijedeci je stvarno Yasuni R ili TEcnigas RS70 (barem je tako na minarelliu i piaggiu).... Cak, sa Stage6 PRO (ne replica!) bi nadj#bo i yasuni R za koju stotinu okretaja u krajnjoj (a to znaci i vecu brzinu).
Ali, ako mislis to tocit i vozit (a ne svakih parsto km nekaj brljat oko vune spuha ili nedajbog varenja pucanja spuha), onda pukni gore yasuni i zaboravi na njega (bukvalno)
Giz:
Uff... Moš si samo misliti na kojim sam ja mukama.
Vele da paše sve sa morinija ali se mora malo modificirati a nitko ne daje konkretne rezultate. I zbog toga ide Yasuni jer ima najširi powerband pa če se sslagati sa čime god da puknem gore. Uzeo bi C16 rado, al mi je mao preskup i problematičan za radilicu iako sam ju mjenjao. :drunken_smilie:
Užas koja glupa situacija...
3alfa3:
--- Citat: pajo - 10 Kolovoz, 2009, 22:52:16 ---http://www.scootershack.co.uk/sportexguide.html
evo kolko je razlika zx i rr na trophy-u
--- Kraj citata ---
Ajmo ovak....
Se mozemo slozit da prigushivac nemoze (bitno za ovu pricu) utjecat na performanse? Slazemo se? E pa onda... TAAAADDDDAAAAA.... SPuhovi su identicni osim prigushivaca.....
Vec godinama se borim protiv predrasuda da je RR jaci (i znam da cu sad na sebe navuci bijes mnogih - cak i tehnicki potkovanih), ali, fizika je znanost koja u ovom slucaju ide meni u prilog - tijelo spuha je isto (barem tako u shemi LV na svom sajtu pokazuje, a prilicno je detaljno opisano dimenzja svakog elementa spuha)
E da....
Vozio sam ZXa na Replici kitu i to je cak setup koji je za gradske guzve odlican - vuce odozdola bez *****ti, a 90km/h+ ide (pa i vise).
P.S. bez *****ti se treba citat - bez yebemti ;D
3alfa3:
--- Citat: Giz - 11 Kolovoz, 2009, 00:17:20 ---Uzeo bi C16 rado...
--- Kraj citata ---
Ono kaj sam napisao se odnosilo na R....
C16 je (barem u minarelli/piaggio svijetu) punokrvni midrace spuh koji nema kaj radit na (nepreradjenom) Stage6 PRO kitu koji je nasretinji izmedju 10000 i 11000 okr (sa tendecnijom prema manjoj cifri)
Giz:
A vidiš... Pun je youtube ekipe koja vozi taj kit na tom spuhu.
Sad mi to nikak nije jasno više... ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju