Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć: Aerox
dinospehar1:
Što bi trebao stavit na aeroxa kada bi ga kupio da dobije bolje ubrzanje i kojih 5-10 km/h više?
nešto jeftino
moža rolice ili fedri-kolko to košta
lik-bj:
evo odi na ovu stranicu tu imaš sve djelove i cjene http://www.scooter-attack.com/ pa si pogledaj odprilike
popovec:
da nebi ispo glup sad slucajno...meni ti je nekaj isto tak bilo...krene jedva onak skoro da i nece nije imo snage ali kad primi gas meni je iso normalno nije torkiro niti se gusio nego jednostavno nije iso......sve sam raskopo zabadav...odem ja do kolica...i on nađe problem..promjenimo mi je cdi..paljenje..ono kaj ide na svjecicu.. i skuter ide normalno sve supac...ja ti velim tak je i meni bilo pormjenio sam 20 svjecica zabadav...mozda je tebi do necega drugoga... :dontknow:
Mr J:
Svjecica je dobre boje, samo je mnogo prljava, kada je mijenjana i jel ti dobar filter zraka?
Punisher:
--- Citat: Mr J - 13 Svibanj, 2007, 15:02:20 ---Svjecica je dobre boje, samo je mnogo prljava, kada je mijenjana i jel ti dobar filter zraka?
--- Kraj citata ---
Svjećica je mijenjana prije možda 2 mjeseca... nisam puno prešao s njom, možda nekih 500km ako i toliko...
Dao sam još malo zraka...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju